Küsimused, tootearutelud Francodex Vers O Net kassipoegadele ja kassidele tablettidena

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Cathel
1 sõnumid
cathel fr
Kas seda saab anda, kui see on antud juhul sobiv?
malvina
1 sõnumid
malvina fr
Ma ei ole kunagi suutnud oma kassile tabletti anda, ta on väga äge ja ainult veterinaar saab talle manustada, seega ei saa ma kinnitada selle tõhusust.
marine
1 sõnumid
marine fr
Tere, jah, see töötab. Kassile andmiseks on mitmeid tehnikaid: peida tablett hakkliha sisse ja tee talle väike pallike, sellest on tal hea meel. Kui kass on koostööaldis, pane see otse suhu. Purusta see konservtoitu sisse. Loodan, et see aitab teid.
Fanny
3 sõnumid
fanny fr
Kirjelduses on kirjas, et seda saab kasutada raviks, kuid tõsise nakatumise korral usun, et parem on anda korra "keemiat" ja kasutada seda toodet ennetamiseks. Kasutan seda pigem sel eesmärgil.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest