Küsimused, tootearutelud Francodex Gal O Cade Huile pour la protection des volailles contre la gale
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
emmanuelle
Tere, kas ma saan seda otse kanade paljale nahale kanda sulgedeta kärna puhul või peaksin selle oliiviõliga lahjendama?
2 sõnumid
marie line
Tere teile, oleks vaja teada, kas sulgede kaotus on tõesti tingitud kaehaigust....mina kasutan seda ainult oma kanade jalgadel, sest selgelt on näha, et mõnel kohal oli nende jalgadel soomuskiht, kuigi olen väga hoolikas puhtuse suhtes, kuid nad on ka mitu korda aastas sulginud ja lisaks ei olnud väljas soe....nii et nüüd saavad nad regulaarselt pintsliga toote peale kanda, see on väga mugav ja neid puistatakse diatomiidimaaga või spetsiaalse sulgede hooldusvahendiga...loodan, et andsin teile mõningaid häid näpunäiteid, kuid miski ei asenda professionaalide arvamust, et teada saada, millest on tingitud teie kanade sulgede kaotus. Head õhtut teile
2 sõnumid
marie line
ja ma lugesin internetist, et kärntõbi ilmub nähtavalt ainult jalgadele... võib-olla on neil punaseid täisid või kirpe hoolimata kanaaia puhtusest. Minu arvates tean, kust nad selliseid tüütusi saavad - mul on elupuid, mis on ideaalsed, et sellised elukad minu kanakesi nakataksid. Sellepärast ma neid sageli ravin, sest nad on täielikus vabaduses suures aias ja ma ei saa kõiki puid maha lõigata, vastasel juhul poleks neil enam varju kuuma ilma ajal...
6 sõnumid
hasna
Tere, jalgade sügelise jaoks mõeldud toodet ma laotan ainult oma kanade jalgadele, mitte nende sulestikule, ja see toode on tõhus. Head päeva
1 sõnumid
vincent
Ma kasutan seda ainult kanajalgse kärna all oleva kana jalgadel. Kasutan diatomiitmulda elupaigaks. Kui tegemist on tõesti kärnaga, soovitan töödelda munemiskaste ja kanakuuti diatomiitmullaga, teha liivakast liiva, peene mulla ja diatomiitmullaga, asetades selle vihma eest kaitstud kohta, et nad saaksid seal tuhnida, samal ajal puhastudes ja tolmles. Kindlasti kontrollige, kas tegemist ei ole täide või kirpudega, sest siis on olemas tooted, mida saab kasutada pihusti, pulbri või isegi suplemise teel kanade sulestikul. Parimate soovidega, Vincent