Küsimused, tootearutelud Francodex C-vitamiin merisiga

100% kliendid

soovitan seda toodet

27 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sabine
3 sõnumid
sabine fr
Tere, kas pipet on palun ette nähtud sellega?
Christophe
3 sõnumid
christophe fr
Vabandust, kuid pudelil on gradueeritud mõõdupuu olemas.
Christophe
3 sõnumid
christophe fr
Vabandust, kuid pudeliga on kaasas dimmer.
Aurélien
1 sõnumid
aurélien fr
Minu jaoks palusin ma oma loomaarstilt süstalt. Ta andis mulle mõned. Soovitan proovida
Delphine
1 sõnumid
delphine fr
Tere! Millised on annused ühekuusele lapsele? Ja kui vanalt ma saan anda 20 ml päevas? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, te võite alustada oma meriseale täiskasvanute annust anda alates 4 kuu vanusest. Senikaua piisab poolest annusest. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
VALERIE
1 sõnumid
valerie fr
tere, kui palju C-vitamiini tilkasid ma peaksin andma äsja sündinud meriseale, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Oluline on otseselt toidulisandit anda emale, mitte beebile, kuna ema toidab teda rinnapiimaga (kasutada tiinel emalinemäe annust: kas anda talle 30 tilka või 1,5 ml/päevas otse suhu). Soovitame panna standardannus pudelisse: 10 tilka 100 ml kohta ja anda emale otse pipetiga 1 ml päevas. Kui mingil põhjusel teie merisea beebi ei ole emapiimaga toidetud, tuleks arvestada kaaluga, umbes 0,25 ml/päevas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere, minu merisiga ei joo vett joogipudelist, seega tahaksin teada, millist annust anda otse süstlaga meriseale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda toidulisandit võite otse süstlaga manustada. Annused jäävad samaks nagu lahjendamisel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Ludovic
18 sõnumid
ludovic fr
Tere, kuna küülikutele pole olemas C-vitamiini, kas see sobiks? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, küülik ei esine sama probleemi C-vitamiini sünteesiga nagu merisiga, seega ei ole tal vaja sama moodi toidulisandeid (välja arvatud eriliste terviseprobleemide korral). Järgmine toode on soovitatav pigem puuduse korral: https://www.zoomalia.com/animalerie/vitamines-pour-rongeur-vitavit-15ml-p-1280.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
242716
4 sõnumid
242716 fr
Kas kõik on jalga alla võtnud?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, merisead kannatavad kergesti C-vitamiini puuduse all (enam kui teised närilised). Täiendav manustamine tagab hea tervise ja ennetab haigusi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Benjamin
1 sõnumid
benjamin fr
Kas pudeliga on kaasas süstal, et saaksin puhast C-vitamiini suhu manustada? Kui ei, siis kust võiksin seda leida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Komplektiga ei ole kaasas süstalt. Toode tuleb lahjendada vees ja manustada pudeli või jooturi kaudu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, Kas saaksite mulle öelda viaalide aegumiskuupäeva ja kui kaua säilitab avatud viaal kõik oma omadused? Ootan teie vastust. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, olemasolevad pudelid tuleb ära kasutada enne 2015. aasta augustit. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
gloriane
83 sõnumid
gloriane fr
Tere, ma soovisin teada, kas teil on Francodexi C-vitamiini, aga 250 ml klaaspudeleid? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Praegu pole meil sellist pakendit saadaval. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
dorothée
1 sõnumid
dorothée fr
Tere, mis on pudelite aegumiskuupäev?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Aegumistähtaeg on: märts 2015. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Marjorie
3 sõnumid
marjorie fr
Tere, sooviksin teada, kui kaua säilib see vitamiin pärast pudeli avamist? Mul on ainult üks merisiga ning manustades 1 ml päevas suhu ... sellest jätkub 500 päevaks ... see on üle aasta ... kas C-vitamiin säilitab kõik oma omadused?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Meie tarnija on meile teatanud, et 500 ml pudel on pigem mõeldud professionaalseks kasutamiseks. Pudel laguneb väga kiiresti kokkupuutel õhuga (4 kuu jooksul on see juba tugevalt lagunenud) ja teie puhul oleks parem kasutada 15 ml pudeleid, mis kestavad 15 päeva, et saavutada C-vitamiini täielik tõhusus. Kahjuks ei ole meil neid hetkel enam saadaval. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
Marilyne - Pierre
3 sõnumid
marilyne - pierre fr
Tere, Kas see toode on sama, mis klaaspudelis? Ainult C-vitamiin? Arvestades, et see on suurem pakend, kas võime olla kindlad, et aegumiskuupäev on piisavalt kaugel? Tänan teid
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode sisaldab ainult C-vitamiini. Meie laos olevate pudelite aegumiskuupäev on: MÄRTS 2014. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
fabiana
1 sõnumid
fabiana fr
MA SOOVIKSIN TEADA, MILLISES KOGUSES ML VITAMIINI C TULEB ANDA MERISEALE OTSE SUHU PÄEVAS.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, iga päev tuleb anda 5 ml ühe liitri joogivee kohta. Kogus võib varieeruda sõltuvalt teie looma seisundist (tiinus, erinevad häired). Igal juhul tuleb see lahustada joogivees. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest