Flandria hiidküülik

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
sacha
1 sõnumid
sacha fr

Tere kõigile,

Otsin inimesi, kes kasvatavad Flaami hiidu; neil oleks mõned küsimused, mida tahaksin neile esitada.

Mul on 1000 ruutmeetri suurune aed, kus juba jalutavad 3 brahmat, 2 padovat ja üks väike "bastard" kanake. Soovin neile seltsiks võtta 2 Flaami hiid naabrit.

Selleks saavad nad endale oma puuri ja hakkan neid harjutama esmalt pargis, seejärel kogu aias.

Minu küsimused on:

Kas see küülik saab elada aasta ringi väljas?

Kui suure puuri peaks ehitama 2 isendi jaoks?

Toitumine, valdavalt rohu põhine selle ala tõttu, mida neile lisaks vaja on? Juba purustan oma kanadele teravilju (nisu, mais, oder, herned, põlduba)

Kas liiva allapanu sobib neile?

Tänan teid vastuste eest.

Tervitades

Séverine
1 sõnumid
séverine fr

Tere, iga jänes võib aastaringselt õues elada, kui ta on selleks ette valmistatud. Vaja oleks võimalikult suurt puuri, et nad saaksid liikuda ka siis, kui nad on kinni. Jänesele ei tohiks anda teravilja, vaid pigem köögivilju, puuvilju ja rohelisi (8% nende kehakaalust päevas). Linakate on väga hea

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest