Küsimused, tootearutelud

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
martine
2 sõnumid
martine fr
Tere, kas see jalg sobib LUNA 1 puuri jaoks? Tänan
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see jalg ei sobi Luna 1 jaoks, soovitame järgmist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/pied-de-cage-f1-pour-cage-luna-1-giusy-et-rekord-1-p-14810.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ghislaine
1 sõnumid
ghislaine fr
Tere, mul on puuri alumine osa, mille mõõdud on 45 cm x 25 cm. Kas ma saan oma puuri panna müügil olevale Ferplast f59 alusele? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie antud mõõtmete järgi peaks see sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sebastien
13 sõnumid
sebastien fr
Tere, mul on puur, aga ma ei mäleta enam nime, puuri põhi on 34 cm pikk ja 20 cm lai, tahaksin teada, kas jalg F 59 sobib minu puuriga enne võimaliku tellimuse esitamist. Ootan vastust. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Arvestades mõõtmeid, ei sobi see jalg teie puurile. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
VALERIE ET FREDERIC
4 sõnumid
valerie et frederic fr
Tere, ma tahaksin teada, millised on plaadi mõõtmed. Pikkus ja laius palun. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Plaadi mõõtmed on: 31,5 x 18 cm. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Suzy
1 sõnumid
suzy fr
Tere, valge F 59 jala kohta sooviksin teada täpseid mõõtmeid, sest ma ei mäleta oma Ferplast puuri mudelinime. Ootan vastust ja võimalust seda tellida, ette tänades. Suzy Decuyper
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see jalg sobib puuridele, mille alus on umbes 40 cm pikk ja 25 cm lai. Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest