Küsimused, tootearutelud
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
martine
Tere, kas see jalg sobib LUNA 1 puuri jaoks? Tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see jalg ei sobi Luna 1 jaoks, soovitame järgmist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/pied-de-cage-f1-pour-cage-luna-1-giusy-et-rekord-1-p-14810.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ghislaine
Tere, mul on puuri alumine osa, mille mõõdud on 45 cm x 25 cm. Kas ma saan oma puuri panna müügil olevale Ferplast f59 alusele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie antud mõõtmete järgi peaks see sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
13 sõnumid
sebastien
Tere, mul on puur, aga ma ei mäleta enam nime, puuri põhi on 34 cm pikk ja 20 cm lai, tahaksin teada, kas jalg F 59 sobib minu puuriga enne võimaliku tellimuse esitamist. Ootan vastust. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Arvestades mõõtmeid, ei sobi see jalg teie puurile. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
4 sõnumid
valerie et frederic
Tere, ma tahaksin teada, millised on plaadi mõõtmed. Pikkus ja laius palun. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Plaadi mõõtmed on: 31,5 x 18 cm. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
suzy
Tere, valge F 59 jala kohta sooviksin teada täpseid mõõtmeid, sest ma ei mäleta oma Ferplast puuri mudelinime. Ootan vastust ja võimalust seda tellida, ette tänades. Suzy Decuyper
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see jalg sobib puuridele, mille alus on umbes 40 cm pikk ja 25 cm lai. Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast