Küsimused, tootearutelud
45 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
monique
kas see puur on kokkupandav?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võrgusilma osa saab kokku voltida ja lamedaks teha. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cendrine
Tere, Ma nägin, et see puur sobib kääbusküülikule. Kas see on tõesti nii, kui lisada nurgas asuv liivakast? Kui jah, siis millise suurusega kasti soovitate? Kas 25x35x16 tundub suur? Tänan teid ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui kasutate seda puuri kääbusküülikule, siis ei soovita me lisada nurgakasti, kuna see vähendaks ruumi liiga palju. Tuleks valida suurem, 100 cm puuri. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie
TereMillal on see puuri jälle saadaval?Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle puuri varusid täiendatakse, see on saadaval umbes kümne päeva pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
lia
Tere. Tahaksin teada, kas peidik on eemaldatav? Tänan.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on eemaldatav, saate selle paigutada vastavalt soovile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
anh-hoa
Tere õhtust, kas see puur sobiks kahele väikesele meriseafemale? Ma kõhklen Casita 80 vahel. Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil valida veidi suurem puur, näiteks Onyx 100. 100 cm pikkus oleks sobivam kahele loomale ja võimaldaks teil paremini korraldada puhke-, söömis- ja hügieenialasid. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rongeur-onyx-100-zolia-100cm-p-28336.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
hélène
Tere, kas oleks võimalik teada saada, mis värvi puuris hetkel laos on? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me teile värvi öelda ja ei saa garanteerida ühe või teise värvi vastuvõtmist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
jessie
Tere, kas see puur sobiks kahele isasrotile? (vahe liistude vahel?)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur ei näi sobivat kahele rotile. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
iris
Tere, kas selle puuri puhul peab "maja" olema nurga all ruut? Nägin seda puuri mõnda aega tagasi mitmete fotodega ja ühel neist oli "maja" puuri laiuses nagu jänesel Rabbit 100. Otsin tegelikult sama mudelit kui Rabbit 100, kuid selle mõõtmetega. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole puuri rabbit 80 olemas. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
jennifer
Tere, kas me saame panna kääbusküüliku selle puuri sisse või mitte, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur tundub sobiv kääbusküülikule. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
sandrine
Tere, kas on võimalik asetada kaks puuri üksteise peale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil neid kahte puuri mitte üksteise peale panna, sest need võivad kukkuda ja teie loomi stressi tekitada. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
julie
Tere, kas Cavie 80 puuri saab paigaldada Casita 80 puuri ratastele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tugi ei sobi teie puuri jaoks. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
zakaria
Tere, Kui kaua aega võtab tasuta kohaletoomine selle puuri puhul?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Arvestades, et see artikkel on hetkel laos saadaval, läheb tellimisel 24 tundi saatmiseks ja kohaletoimetamine võtab aega 2 kuni 5 tööpäeva. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
vanessa
Tere, otsin puuri, et viia meie väike kääbusküülik puhkusele kaasa. Kas seda puuri saab täielikult kokku voltida? Parimate soovidega, Vanessa
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kättetoimetamisel on vaja puur ise kokku panna, nii et võite selle kindlasti lahti võtta, kuid alus jääb selliseks, nagu see on. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
manon
Tere, kas üksik jänes on hea
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Cavie 80 jääb varsti liiga väikeseks, sest jänes vajab siiski ruumi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
5 sõnumid
manon
milline puur sobib minu meriseale ja küülikule
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus 100 või 120 oleks parem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
manon
Tere õhtust, mul on merisiga ja ma hakkan saama angooraküüliku, kas ma saan neid koos hoida?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me ei soovita neid koos panna, kuna jänes vajab palju ruumi ja Cavie 80 on liiga väike. Parimate soovidega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
magalie
Tere õhtust, sooviksin saada kõik puuri mõõtmed: laius, kõrgus, pikkus. Otsin veidi suuremat puuri kui mul praegu on, kuid piisavalt kõrget, et minu jänesel oleks ruumi. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõõtmed on: (pikkus x laius x kõrgus) 77x48x42cm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
michelle
Tere, sooviksin teada, kas selle puuri põhi on ruuduline reljeefne või sile. Ette tänades, Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Puuri põhi on ruudustatud! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexis
Tere, tahaksin teada, kas väike varjualune, kuhu küülik saab peitu pugeda, on piisavalt suur täiskasvanud kääbusküüliku jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur sobib hästi kääbusküülikutele, isegi täiskasvanud, nagu ka peidukoht. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
sophia
Tere, ma just sain selle puuri kätte, kuid see saadeti mulle katkisena. Kuidas saaksin lasta endale uue ja terve puuri saata? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, minge Zoomalia toe kaudu, jaotis SAV. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mccartney
Tere. Ma kavatsen osta kääbusküüliku, seega tahaksin teada, kas see puuris talle sobib; kas tal oleks piisavalt ruumi, et end hästi tunda? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see puuri sobib täiesti ühe kääbiküüliku jaoks. Kui soovite veidi suuremat mudelit, võite kaaluda Rabbit 100 mudelit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
manon
Tere, mul on hetkel 4 küülikut, neist 2 isast, ja nad ei lõpeta omavahel võitlemist, vähemalt üks ajab teist taga. Kas see on piisavalt suur puur kääbusküülikule? Tahaksin nad lahutada enne, kui keegi viga saab. Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see puur sobib üksi kääbiküülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
laëtitia
Tere, sooviksin teada, millistes värvides teil saadaval on? Aitäh. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saadaval on erinevaid värve, kuid kahjuks ei saa te värvi valida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond