Küsimused, tootearutelud
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
jérémy
Tere, kas see puuri suurus sobib suurele hamstrile, nagu kuldhamster? Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur sobib kääbushamstrile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
jean-michel
Tere, milliseid torusid ma saaksin sellele puurile lisada, et mu hamster rohkem lõbutseda saaks? Kui saaksite mulle lingi panna, oleksin väga tänulik. Suur tänu kogu meeskonnale ;-)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite kasutada kõiki Ferplasti puuride tunneleid. Saadaval on ka komplekt: https://www.zoomalia.com/animalerie/aire-de-jeux-novy-21-pour-cage-ferplast-p-459.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
audrey
Tere! Kas on võimalik osta eraldi trepp, mis pääseb korrusele? Ja kas on võimalik sellele puuriosale lisada lisakorrus? Tänan vastuse eest!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole see redel saadaval varuosana. Ei ole võimalik lisada ühtki korrust juurde. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
21 sõnumid
cécile
Tere, milline on vahe võrede vahel, sest see oleks mõeldud hiirele.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Combi 1 pulkade vahe on 5 mm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie
Tere! Kas me saame panna Wigwam crunch telgi üles punase maja asemele? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, te saate seda teha, kuid teie looma mugavuse huvides (ruumi osas) selles puuris ei soovita me seda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lucas
mitu hamstrit see puur mahutab
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puur mahutab 1 kuni 2 hamstrit. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia meeskonnast