Küsimused, tootearutelud

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jérémy
1 sõnumid
jérémy fr
Tere, kas see puuri suurus sobib suurele hamstrile, nagu kuldhamster? Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib kääbushamstrile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jean-Michel
5 sõnumid
jean-michel fr
Tere, milliseid torusid ma saaksin sellele puurile lisada, et mu hamster rohkem lõbutseda saaks? Kui saaksite mulle lingi panna, oleksin väga tänulik. Suur tänu kogu meeskonnale ;-)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võite kasutada kõiki Ferplasti puuride tunneleid. Saadaval on ka komplekt: https://www.zoomalia.com/animalerie/aire-de-jeux-novy-21-pour-cage-ferplast-p-459.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere! Kas on võimalik osta eraldi trepp, mis pääseb korrusele? Ja kas on võimalik sellele puuriosale lisada lisakorrus? Tänan vastuse eest!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole see redel saadaval varuosana. Ei ole võimalik lisada ühtki korrust juurde. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Cécile
21 sõnumid
cécile fr
Tere, milline on vahe võrede vahel, sest see oleks mõeldud hiirele.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Combi 1 pulkade vahe on 5 mm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Marie
1 sõnumid
marie fr
Tere! Kas me saame panna Wigwam crunch telgi üles punase maja asemele? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, te saate seda teha, kuid teie looma mugavuse huvides (ruumi osas) selles puuris ei soovita me seda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lucas
1 sõnumid
lucas fr
mitu hamstrit see puur mahutab
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puur mahutab 1 kuni 2 hamstrit. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia meeskonnast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest