Küsimused, tootearutelud Jäneste ja merisigade puur - 78 cm - Ferplast Casita 80

100% kliendid

soovitan seda toodet

36 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, sooviksin teada selle puuri lükandukse avause mõõtmeid ja vanni kõrgust, et näha, kas saan paigaldada silla, et mu kaks vabalt liikuvat küülikut saaksid hõlpsasti sisse ja välja minna. Tänan ette.
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Siin on mõõtmed: küljelt avamiseks 22 cm lai ja 20 cm kõrge - Kasti kõrgus on 15 cm
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, kliendi fotol on näha prügikasti alus, kust saaksime seda leida? Suur tänu ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Siin on lingid nurgaalustele närilistele: https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-21854.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/maison-de-toilette-d-angle-pour-rongeur-verte-p-28153.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
mathieu
1 sõnumid
mathieu fr
Tere, sooviksin tellida seda puuri, aga mis värvi see kohale jõuab? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks on värv juhuslik, sõltuvalt tarnija saadetistest. Me ei saa teile värvi garanteerida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Felix
1 sõnumid
felix fr
Tere, sooviksin teada, kas oleks võimalik panna kaks merisiga ühte puuri.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui teie loomadel on puuriväliseid tegevusi, võite kaaluda kahe merisea paigutamist sellesse puuri. See jääb siiski veidi kitsaks ja sobib paremini ühele loomale. Soovitame valida suurema puuri. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rongeur-onyx-100-zolia-100cm-p-28336.html https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeur-casita-100cm-p-478.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anh-Hoa
2 sõnumid
anh-hoa fr
Tere õhtust, ma võtan vastu kaks väikest emast merisiga ja tahaksin teada, kas see puur neile sobib? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teil valida veidi suurema puuri, näiteks Onyx 100. Pikkus 100 cm oleks sobivam kahele loomale ning võimaldaks teil paremini korraldada puhke-, toitmis- ja hügieeniruume. https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-rongeur-onyx-100-zolia-100cm-p-28336.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
catherine
2 sõnumid
catherine fr
Tere, kas te võiksite mulle öelda, kas Casita 80 puur on pruun nagu pildil, kui ma selle täna õhtul või homme hommikul tellin... inimene, kellele ma selle kinkida tahan, soovib kindlasti pruunina! Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puuri värvus on juhuslik. See varieerub vastavalt meie tarnija tarnetele. Seetõttu ei saa me tagada ühtegi kindlat värvi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Manurêva
1 sõnumid
manurêva fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see puur sobiks minu meriseale, kes ootab poegi, teades, et ma peaksin hoidma vaid üht, nii et mul oleks kokku kaks merisiga? Täname teid vastuse eest. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib tõepoolest kahele meriseale. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
ANNABELLE
1 sõnumid
annabelle fr
Tere õhtust, kas see puur sobib täiskasvanud kuldhamstrile? Kas saame lisada rattakese? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei soovita seda puuri, kuna võrede vahe on teie hamstri jaoks liiga lai. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
peggy
1 sõnumid
peggy fr
Tere õhtust, kavatsen peagi osta oma tütrele kääbusküüliku ja tahaksin teada, kas see puur sobib tõesti sellele loomale. Palun vastake kiiresti.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puur peaks sobima, kuid on soovitatav, et jänesel oleks tõeliselt mugav 1m puur. Lugupidamisega Sandy Zoomaliast
marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, kas see puur sobiks ka täiskasvanud lopsakkõrvalisele küülikule? Tänan teid ette vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puuri sobib noorele, kuid mitte täiskasvanule. Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
Marie victoire
4 sõnumid
marie victoire fr
Tere, kas see puur sobiks minu isasele meriseale, kelle pikkus on 17 cm? Tänud ette vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib teie meriseale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
uks on 22 cm avatud ja kasti kõrgus on 15 cm
Cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere õhtust, ma saan endale kääbusküüliku. Kas see puur on soovitatav, palun? Kaupluses öeldi mulle, et see ei tohiks olla alla 1 meetri! Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib ideaalselt teie kääbiküülikule. Kui aga soovite veidi suuremat puuri, siis pakume mudelit Casita 100: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeur-casita-100-p-478-c-395.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
roselyne
1 sõnumid
roselyne fr
kas 5-kuune tšintšilja võib seal elada ainult 3 nädalat puhkuse ajal aitäh kiireloomuline
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur tundub meile liiga väike isegi beebi tšintšilja jaoks. See siin sobib tõenäoliselt paremini: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-pour-rongeur-casita-100-p-478.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see puur sobib kahele kääbusküülikule? Aitäh, lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puuri võib olla liiga väike kahele kääbusküülikule, neil peaks olema vähemalt 1 m pikkune puur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marion
1 sõnumid
marion fr
Tere, kas esipaneeli uks on liug- või avaneb see alla? sest minu emane küülik elab vabalt. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Puurid on pakitud, seetõttu on raske aru saada, aga ilmselt ühel fotol on uks liuglev. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
celine
1 sõnumid
celine fr
tere kas siia saab panna vene hamstreid
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, see puur on ette nähtud suurtele närilistele, nagu küülikud ja merisead. Hamstrite puhul vaadake näriliste kategooriat, näriliste puure, hamstrite puure. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
gloriane
83 sõnumid
gloriane fr
Tere, mis värvi on puur?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need võivad olla kaki või hallid. Parimate soovidega Zoomalia meeskond
gloriane
83 sõnumid
gloriane fr
tere, ma tahaksin teada, kas see puuris sobib merisigadele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Värv võib olla nagu fotol või hall, ja jah, see puur sobib merisigadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest