Küsimused, tootearutelud Feliway Classic hajuti
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sandrine
Tere
Minu kass näugub kohe, kui ta üksi jääb. Kas difuusor võib olla lahendus, et ta lõpetaks näugumise? Aitäh
Minu kass näugub kohe, kui ta üksi jääb. Kas difuusor võib olla lahendus, et ta lõpetaks näugumise? Aitäh
1 sõnumid
evelyne
Tere, jah, hajuti rahustab hästi mu 15-aastast kiisukest! Ja ma tean, et see on tõesti hajuti mõju (sest ta võtab ka rahustavaid zylkène kapsleid, mis väldivad urineerimist), sest kui ta hakkab jälle rohkem näuguma, on see minu jaoks märk, et hajuti on tühi ja tuleb uuesti täita ;) .
1 sõnumid
thibauld
Tere, minu arvates ei toimi hajuti mu kassi peal tõhusalt. Minu kassi rahustamiseks, kui ta on stressis, andis loomaarst mulle maiustusi, mis sisaldavad vist palderjani, ja need rahustavad teda hästi.
1 sõnumid
barbara
Tere, mul on 11-kuune kass, kes elab koos meie ja 4-aastase kassiga. Noorim kass on väga energiline!! Ta on väga elav, hüppab igale poole ja 4-aastane kass kannatab sageli tagaajamiste all (mõnikord hüppab ta ka tema peale ja hoiab teda maas). See on kass, kellel kipub maja äratama umbes kell 5.30. Millist difuusorit peaksin kasutama nende soovimatute käitumiste vähendamiseks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see hajuti sobib suurepäraselt teie kassile ja peaks aitama vähendada neid tüütuid käitumisi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
corinne
Tere,Ostan regulaarselt kolmesed Feliway vahetuskomplektid ja kasutan alati sama hajutit.Kas see on võimalik? Kui ei, siis miks?Tänan ette vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 2015. aasta septembris muutis CEVA FELIWAY sarja hajutajaid ja täitepakendeid, kuna uues tooteseerias ilmnesid kvaliteediprobleemid. Ohutusprobleemide või toote ebaõige levitamise vältimiseks on soovitatav kasutada ainult uusi hajutajaid koos uute täitepakenditega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
sandrine
Tere, kas ma saan seda hajutit kodus kasutada, kui mul on kolmekuune imik? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovime teid rahustada, et teie või teie imiku jaoks ei ole ohtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond