Küsimused, tootearutelud Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion täiskasvanud tundlikule koerale
100% kliendid
soovitan seda toodet
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
29 sõnumid
audrey
Tere, kas teate, kas need krõbinad on isuäratavad, aitäh.
1 sõnumid
françois
Tere, minu 13-aastane dalmaatslanna on alati nende krõbinatega suurepärases vormis püsinud; ta reguleerib end ise, süües ainult siis, kui tal on soov, isegi kui ma pakun talle toidukausse kaks korda päevas;
1 sõnumid
aurélien
Tere, ma ei soovita neid krõbinaid. Need on mürgised. Mu 4 koera jäid haigeks, kõhuvalu, kõhulahtisus, kaalulangus, tuhm karv ja täis vistrikke. Kui olin loomaarsti juures, näitas ta mulle, et need on loomale mürgised
1 sõnumid
cédric
Tere, meie juures pole probleemi, minu koer jumaldab neid (husky/karjakoera segu).
1 sõnumid
emilie
Tere õhtust, ma sooviksin teada, kas see toode vastab minu ootustele. Ma ostan ainult Eukanuba tooteid. Mul on 13 kilogrammi kaaluv Shiba Inu, kes on steriliseeritud 2-3 kuud tagasi. Kas see toode sobib talle või mitte? Või mida peaksin ostma Eukanuba seast steriliseeritud koerale? Ma ei leia sobivat toodet. Aitäh. Parimate soovidega.