Esimesed munad

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alizee
26 sõnumid
alizee fr

Mul on on Gouldi amadiin ja Jaapani udukana

Amadiin on isane ja udukana on emane

Nädal tagasi panin ma vanni ja nad tegid sellesse pesa

Nad panid sinna oksakesi, mida ma olin liivale pannud

Ja eile koju tulles nägin kahte muna

Emane haudub neid pidevalt, kuid isase ajab ta eemale..

Ta ei luba isasel pessa siseneda

Küsin endalt, kui kaua haudumine aega võtab..?

Ja kas tuleb veel poegi..?

Kas on võimalik, et kahe erineva liigi vahel on pojad?

Tänan ette

Fabrice
6 sõnumid
fabrice fr

Teadmine, kuidas kasvatada linde, on tõeline kunst. Teil on vaja ainult sisestada otsingumootorisse, mida soovite õppida. On palju BLOGISID, foorumid pole parimad. Minge kasvatajate BLOGIDELE või küsige, kuidas kasvatada Gould linde või muud. Nii lihtne see ongi.

Alizee
26 sõnumid
alizee fr

Aga kas te tunnete linde?

Fabrice
6 sõnumid
fabrice fr

Tere, ma olen loomakasvataja

Dominique
2 sõnumid
dominique fr

SEE VÕTAB UMBES 21 PÄEVA

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest