epilepsia? sabapidi närvid?
Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
julia
Tere, mul on väike 2-aastane emane kass, kes pärast steriliseerimist kogeb kriise, mis on seotud tema sabaga. Kuna pildid räägivad rohkem kui sõnad, siis siin on video ühest tema väikesest kriisist: https://youtu.be/TPTjwAFzdCo Tema veterinaararst, kes on teda jälginud alates kutsikaeast, arvab, et see on anesteesiast põhjustatud epilepsia. Seetõttu andsin talle peaaegu poolteist aastat Phenoleptyli. Enne tema esimest sünnipäeva oli tal väga lühike paranemisperiood. Seega läksin küsima teise veterinaari arvamust (koos videoga), kellele piisas vaid 6 sekundilisest vaatamisest: tal on saba valus. Ta märkas tundlikku piirkonda saba aluse lähedal, mis oli samuti kuumem kui ülejäänud lülisammas. Seega määras ta Dermipredi 10 üheks nädalaks. Kuid nüüd, üks nädal hiljem, pole mingeid muutusi. Oma kriiside ajal võib ta muutuda väga tigedaks, enda või minu vastu. Tavaliselt on ta nagu väike energiaallikas, kuid samas on ta väga sõbralik, mu pere kutsub teda isegi "nurrumismajaks", ta pole üldse metsik. Mida te arvate, mis see võiks olla? Soovin teise veterinaari arvamust ja tahaksin talle esitada mõned võimalikud variandid!