Küsimused, tootearutelud SUREFLAP Mikrokiibi elektrooniline kiip DualScan kassiluuk - 142 mm x 120 mm
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
barbara
Tere, ma sooviksin teada kahte asja: esiteks, kas see on täiskasvanud kassile? Ma ei varja, aga sissepääs tundub mulle väikesevõitu ja mul on 7 kg kaaluvad kassid.... teiseks, kas on olemas ühenduspunkt? Kas rakendus, mis võimaldab teada saada, kes on sisse ja välja läinud? Kuna mul on 7 kassi. Olen ostnud suure kassiukse, mis on rakendusega väga hea, kuna see annab kronoloogia, kes majja sisse ja välja läheb, aga andurid on ainult ühel pool, seega ei saa "blokeerida" kassi, et takistada tal välja minna. Suur tänu teie tagasiside eest.
1 sõnumid
christiane
Tere, see võib-olla on natuke piiripealne 7 kg kaaluvale kassile, kuid minu kassil polnud probleeme, kui ta kaalus 5,2 kg. Sellega pole seotud ühtegi rakendust. Kuid ma arvan, et see on ainus kassiluuk, mis filtreerib sisse- ja väljapääsud. Programmeeritav 32 kiibile, ma arvan.
2 sõnumid
eve
Tere, kas see on ühilduv 15-kohalise kiibiga? Milline elektrooniline kassiluuk valida 15-kohalise kiibi jaoks? Aitäh
2 sõnumid
francoise
Suurepärane, suur tänu. Olen rahul.
1 sõnumid
sylvie
TereJah, välimine küljeuks on ühendatud
2 sõnumid
francoise
Tere, sooviksin paigaldada dualscan kassiluugi 30 cm tunneli jaoks. Kas välimine "uks" on ühendatud kiibi juhtimisega nagu sisemine? Aitäh.
1 sõnumid
florence
Tere, jah, täpselt nii.