Küsimused, tootearutelud
21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
anne marie
Tere, Sooviksin teada lahtivõetud puuri mõõtmeid ja kaalu. Kas see mahub suurde kohvrisse?
85 sõnumid
mathieu
Tere, Kokkupandud puuri mõõtmed selle karbis on: 62 x 53,5 x 18,5 cm. Toote kaal on 7,2 kg. Soovime teile head päeva, Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
dominique
Tere, ma tahaksin teada, millist vanni te selle puuri jaoks kasutate?
1 sõnumid
karen
Tere, kas väljast paigaldatud vann on võimalik? Söötja asemel ...
1 sõnumid
quentin
Tere, kas me saame panna vanni?
1 sõnumid
christelle
Tere, miks see nii suur hinnatõus on? Ostsin need teilt, need maksid 39,99 €, nädal tagasi vaatasin, need tõusid 49 € ja midagi, ja täna 54 € ja midagi. Kas on mingit põhjust selliseks hinnatõusuks? Kahju, ma otsin mujalt.
1 sõnumid
frederique
Tere, sooviksin teada, kas ülemise osa võre on eemaldatav, et saaksin selle eemaldada ja lasta oma linnul vabalt ringi liikuda? Tänan vastuse eest. Lugupidamisega, FF
3 sõnumid
emmanuelle
ei, ta ei ole eemaldatav
1 sõnumid
abigaël
Tere, kas selle puuri värv võib sisaldada pliid või tsinki?
48 sõnumid
brigitte
Tere, kas alumine võre tuleb tingimata maapinnale paigaldada? Aitäh!
1 sõnumid
christelle
Kui te ei soovi seda panna, ei sunni miski teid
1 sõnumid
frederic
Tere, ei, te ei pea seda tegema, mina isiklikult ei pannud seda.
1 sõnumid
sophia
ei, te ei pea seda panema, sest minu arvates pole see esteetiline, kuna lindudel on kombeks minna nokitsema põhjas olevat liiva ja võre võib neid häirida. Eemaldan alati restid, mis minu arvates on kasutud. Puuri on avar ja suurepärane kahele kuni neljale väikesele linnule, jah, see on suurepärane.
3 sõnumid
veronique
Jah, see saab olema tasane
3 sõnumid
veronique
Minu arvates ei ole taustvõrku vaja, seega ma ei pannud seda.
2 sõnumid
dolores
Tere. Kas see puur sobib kahele viirpapagoile? Sooviksin teada sisemõõtmeid.
1 sõnumid
christine
Tere, sooviksin teada, kas puur sobib munkpapagoidele. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur jääb viirpapagoide jaoks liiga väikeseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
emmanuelle
ei, see ei ole eemaldatav, jah, see on monteeritav, jah, puur sobib nunnpapagoidele
1 sõnumid
charlène
Tere, kas see puur on lahtivõetav, et seda saaks kasutada puhkusereisideks undulaatidele? Kas restid saab transpordi ajaks lamedaks panna? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui Téoss puuri lahti võtta, saab selle lamedalt asetada, mis teeb selle hoiustamise lihtsaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
emmanuelle
ei, see ei ole eemaldatav, jah, see on lahtivõetav