Küsimused, tootearutelud Exotic Fruit pour perroquets Versele Laga

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Isabelle
3 sõnumid
isabelle fr
Minu koonurid armastavad neid, kuid päevalilleseemned tuleks eemaldada, kuna need on igapäevaseks kasutamiseks liiga rasvased.
alfred
9 sõnumid
alfred fr
Tere, kas need seemned sobivad youyou'le, aitäh
Nathalie
12 sõnumid
nathalie fr
Jah, täpselt, ja isiklikult minu Lola jumaldab neid! Ta eelistab neid sellele aafrika omale. Nii et pean võtma need oma Lolare ja aafrika omad Goliathi, minu Aafrika hallpapagoi, jaoks. Mõelge ka ekstrudeeritud toidu, näiteks Nutribird P15, ning ka puuviljade ja köögiviljade andmisele, sest seemned ei tohiks olla nende ainus toit.
alfred
9 sõnumid
alfred fr
aitäh, et ma võin need anda oma beebile Sultanile
Nathalie
12 sõnumid
nathalie fr
Beebipapagoi jaoks? Kui vana ta on? Kui ta on beebi, siis vajab ta spetsiaalset Nutribird papisegu. Mina toitsin enda oma lusikaga nii. Seejärel lisa vastavalt vanusele mõned puuviljad ja seemned. Küsi professionaali nõu või nende käest, kes sulle linnu müüs.
alfred
9 sõnumid
alfred fr
minu youyou on viisteist aastat vana, aga ta on ikka veel minu beebi
Gweltazenn
1 sõnumid
gweltazenn fr
Tere, kas enam ei ole sama pakend, kas ainult pilt on muutunud? Aitäh
Nathalie
12 sõnumid
nathalie fr
Seemned on identsed, arvan, et see on mõeldud uuenduse või muutuse jaoks. Ma youyoule meeldivad need endiselt väga.
PIERRE
3 sõnumid
pierre fr
See on lihtsalt uus esitlus, pealegi on sisu kirjelduses lõpus see välja toodud. Koostis ise pole muutunud. Lugupidamisega, Pierre

EXOTIC FRUIT PERROKEETIDELE VERSELE LAGA KIRJELDUS

Versele-Laga Exotic Fruit on maiuspala, mida papagoid armastavad. Nad naudivad rohkelt paljusid puuviljatükke (sealhulgas papaia, ananassi ja aprikoosi) ning hindavad rikkalikku seemnete ja teravilja segu. Anda Exotic Fruit maiuspalana, toiduna, preemiana või koos Versele-Laga seemneseguga; õnnelike ja heas seisukorras papagoide jaoks.

Versele-Laga toetab Loro Parque Fundacióni, mis püüab kaitsta ohustatud linnuliike ja nende elukeskkonda. Selle toote ostuga toetate Loro Parque Fundacióni looduse abistamisel.

Analüütilised koostisosad
Valgud 11%
Rasvasisaldus 19%
Toorkiud 13%
Toortuhk 3%
Kaltsium 0,1%
Fosfor 0,3%

Tähelepanu, uus pakend

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest