Küsimused, tootearutelud Eksootiline bambuspesad
25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
7 sõnumid
césar
Tere, kas see pesa sobib paarile sinisääred? Aitäh! ;)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode sobib teie lemmikloomadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
erik
Tere, mul on viirpapagoid, sooviksin teada, millist pesa ja millises suuruses mul on vaja. Aitäh teile.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me teile täpset vastust anda, teadmata millised viirpapagoid teil on. Lugupidamisega, Zoomalia Sandy
1 sõnumid
sandra
Tere, mul on mitu viirpapagoi paari ja ma tahaksin teada, milline pesa neile kõige paremini sobib. Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pesa võib olla teie lahutamatute jaoks veidi liiga väike. Soovitame neid pesasid: https://www.zoomalia.com/animalerie/nid-pour-tourterelle-en-rotin-p-5441.html Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
11 sõnumid
henri
Aitäh selle vastuse eest normand Millised on paljunemisperioodid
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil pöörduda kasvataja poole. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
11 sõnumid
henri
Tere, mul on 4 Carla ühendatud puuri 17 mandariinineeriga. Kas peaksin pidevalt jätma ühe või mitu pesa? Suur tänu ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitatav on pesa mitte panna väljaspool paljunemisperioode. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
11 sõnumid
henri
Tere, kas on võimalik pesasid uuesti kasutada? Sellisel juhul, kas neid tuleb puhastada? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, neid pesasid ei saa uuesti kasutada. Ainsad pesad, mida saate taaskasutada, on puidust pesad, pärast nende põhjalikku puhastamist ja ahjus kuumutamist. Siin on link, mis võib teile huvi pakkuda: https://www.roseicollis.info/nid-pour-inseparables/ Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
henri
Tere Millisest vanusest alates mandariinid pesitsema saavad Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mandariini emaste puhul tuleb oodata vähemalt üheaastaseks saamiseni ja isaste puhul 9 kuud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
henri
Tere, kas üheks paariks on vaja 1 pesa?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame tõepoolest võtta iga paari kohta pesa. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
13 sõnumid
sebastien
TERE EKSOOTILINE PESA 9*10 TEIE ARVATES OLEKS LIIGA VÄIKE MANDARIINIDELE. SOOVITATE JÄRGMIST SUURUST. AITÄH LUGUPIDAMISEGA.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mandariinide pikkus on tavaliselt 8–10 cm (metsik vorm) või 11–12 cm (kodustatud vorm) täiskasvanueas, seega soovitame võtta pesa suurusega 12*15. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
13 sõnumid
sebastien
Tere, vastuseks minu esimesele küsimusele küsin veel ühe. Mandariinide jaoks soovitate millist stiili eksootilist bambuspesakasti: 9*10 või 12*15? Tänan, lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 12*15 tundub olevat rohkem sobiv mandariinile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
13 sõnumid
sebastien
Tere, seoses eksootilise pesaga, kas saaksite mulle öelda pesa avause läbimõõdu? Aitäh, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kas räägite 9*10 cm või 12*15 cm? Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christophe
Tere, kas saaksite mind aidata Java padda suuruse valikul? (Eksootilise bambuse pesa 9x10 või 12x15) Aitäh, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, bambusest pesa nagu see siin, sobib hästi ühele paari Jaava riisiparti. 12x15 on õiged mõõtmed ja soodustavad paljunemist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
9 sõnumid
maryline
Mis suurus on kõige sobivam mandariinilinnupesa jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, eksootiline pesa, bambus, 9 × 10 cm, peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia tiim