Küsimused, tootearutelud Dailys Kanasõrad koertele - komplekt 5

95% kliendid

soovitan seda toodet

20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Tiffanie
11 sõnumid
tiffanie fr
Tere, kui tihti te seda oma koerale annate? Kas see teeb paksuks? Mul on noor steriliseeritud emane koer, seega ma kardan.
kevin
1 sõnumid
kevin fr
Üks kord aeg-ajalt. Näiteks pärast pikka jalutuskäiku asetub ta oma korvi ja jääb magama pärast
ELIETTE
2 sõnumid
eliette fr
Tere, annan seda 1 kuni 2 korda nädalas, minu Vanille on 3 kuud ja 17 päeva vana ning see on suurepärane tema hammaste ja nende puhastamise jaoks.
ELIETTE
2 sõnumid
eliette fr
Ma unustasin öelda, et see ei tee paksuks ning annan seda preemiaks või siis, kui olen näiteks tunniajaliselt ära olnud.
chantal
5 sõnumid
chantal fr
aeg-ajalt mu beauceron armastab neid, kuid ole ettevaatlik, sest mu poja koer, austraalia lambakoer, ei talu neid
Tiffanie
11 sõnumid
tiffanie fr
@Chantal Kui te ütlete, et Austraalia lambakoer ei talu neid, kas te räägite seedimisest?
chantal
5 sõnumid
chantal fr
jah, ta oksendab
Tiffanie
11 sõnumid
tiffanie fr
@Chantal Ma proovin siiski oma omaga, et näha, kui ta on selle suhtes talumatu, annan need kellelegi teisele.
chantal
5 sõnumid
chantal fr
teil on õigus, võtke proovimiseks väike kogus, edu
Marine
1 sõnumid
marine fr
Tere, kas teate, kui kaua seda saab säilitada?
Aline
1 sõnumid
aline fr
See on vaakumpakendis, nii et alates hetkest, mil sa seda ei ava, peaksid saama seda ilmselt terve aasta hoida. Proovi seda pärast avamist õhukindlas anumas hoida. Minu puhul siin, minu koeraga, talle väga meeldib see, nii et tarbitakse kiiresti ära.
elise
2 sõnumid
elise fr
Tere, kui pakend on suletud, arvan, et pastad püsivad kaua head (mitu kuud). Muidu kipuvad need pehmenema või muutuma elastsemaks.
Ashley
2 sõnumid
ashley fr
Tere, kas kassid võivad seda tarbida?
Nicolas
2 sõnumid
nicolas fr
Tere, mu koerad, alates väikestest kuni suurteni, tarbivad seda. Kui kassidele see meeldib, siis ma ei arva, et see on halb, arvestades, et see on looduslik toode.
Julie
3 sõnumid
julie fr
Tere, ma ei soovita seda kassidele, sest see on väga raske ja ma ei arva, et see sobib, minu väike koer ei suutnud seda süüa, nii et kass ...
Celine
1 sõnumid
celine fr
Nagu öeldud, on need koeramaiused, need on kassile liiga kõvad
Sylviane
1 sõnumid
sylviane fr
Ma arvan, et jah
Ilona
1 sõnumid
ilona fr
Ma arvan, et jah, aga mitte täielikult. Minu kass armastab ka selliseid tooteid, mida annan oma koerale... ta on juba proovinud lambatrahheasid, veisekopsusid ja palju muud. Ta on esimene, kes kohale ilmub, kui ma sellise pakki puudutan ^^ Nii et ma lõpuks otsustasin talle väikesed kalad (pritsellid) osta ja ta näpistab väikseid tükke koerte pakikestest!
chantal
5 sõnumid
chantal fr
Ei, see on liiga raske, vältige
brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, mis on toorvalkude protsent?
Nicolas
2 sõnumid
nicolas fr
Tere, pakendil on märgitud 37,6% toorvalku

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest