Küsimused, tootearutelud Karvapallide vastane pasta Daggi kassidele ja kassipoegadele

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Violette
25 sõnumid
violette fr
Tere! Minu Maine Coon, väga tundlik ja ärev, hoolitseb enda eest tohutult ja teeb "karvapalle", mis põhjustavad kõhukinnisust ja halba enesetunnet kuni nende väljutamiseni. Valisin selle pasta, sest isegi see, mida veterinaararst mulle määras, ei toimi hästi... Kas ma saan seda pastat aastaringselt kasutada probleemideta? Kui sageli ja millises koguses ligikaudu? Suur tänu!
Marie-Anne
4 sõnumid
marie-anne fr
Tere, ma ei ole veterinaararst, aga ma arvan, et võite anda natuke seda pastat oma kassile iga päev. Kui lugeda sarnaste toodete pakenditel olevaid soovitusi, siis seal öeldakse, et neid võib anda kas karvavahetusperioodil või pidevalt kogu aasta vältel. Lisaks on mul üks kass, kellel on oksendamis- ja seedeprobleemid, ning kui ma ei anna talle iga päev natuke sellist pastat, hakkab ta jälle oksendama. Lisaks sellele tootele võiks olla teie kassile kasulik suurendada tema toidus sisalduvate kiudainete hulka. Näiteks on olemas spetsiaalsed krõbinad, mis aitavad vähendada karvapallide teket. Natuke kanepiõli võiks talle ka kasuks tulla, sest see on ilmselt ideaalne toode ärevuse, karvaprobleemide ja seedehädade korral.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest