Küsimused, tootearutelud Cunipic Premium Tugevdav putukate paste linnukasvatuseks

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Françoise
1 sõnumid
françoise fr
Tere, kas ma saan seda toodet süstlaga pääsukesele noorlinnule anda, kuna ta ei toitu veel iseseisvalt? Ette tänades
ANNETTE
2 sõnumid
annette fr
ei, ei tohiks anda. Eriti värsket, aga kui see pole võimalik, siis sulatatud veisehakkliha, kuid ainult seda kogust, mida vaja pintsettide abil söötmiseks. Parim on viia see oma piirkonna LPO-sse, arvestades, et nende eest hoolitsemine on keelatud ja selle eest võib saada trahvi. Nad on eranditult putuktoidulised. Lugupidamisega, Annnette
ANNETTE
2 sõnumid
annette fr
Teine lahendus väike pääsukese jaoks, kui teil on koer või kass, võite anda pehmenenud veiselihaga krõbinaid, mis on veega pehmendatud, ja serveerida väikese lusika või pintsetiga. Tuleb olla väga kannatlik, kuid see töötab. Nagu ma ütlesin, on LPO kõige parem, või viige loom veterinaari juurde, kes võtab ühendust LPO-ga. Lugupidamisega, Annette.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest