Küsimused, tootearutelud

24 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
MARTINE
16 sõnumid
martine fr
Tere. Soovin osta puuri, kuid see peab olema mustade võredega. Kas saaksite mulle öelda, kas teil on must/hall värv laos, et saaksin kohe tellida. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kahjuks ei saa me teile öelda, millise värvi te saate, see sõltub sellest, mis on teie tellimuse ettevalmistamise ajal laos. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laura
2 sõnumid
laura fr
Tere, kui suur on vahe trellide vahel? Aitäh
Aurélie
6 sõnumid
aurélie fr
Tere, ma soovin panna sellesse puuri paarikest Gouldi amadiinid. Kas see on nende heaolu tagamiseks piisav? Kui kõrge see puur on? Millist pesa te mulle soovitaksite?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puur sobib Gouldi amadiinide paarile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Maryse
2 sõnumid
maryse fr
Soovin tellida puuri, mis on minu ostukorvis, tingimusel, et see on hall, kuid mitte must. Aitäh, et vastad mulle.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei saa me selle puuri värvi valida. See sõltub meie tarnijast. Palun vabandame selle pärast. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
César
7 sõnumid
césar fr
Tere, kas Cova 67 + valged/mustad sahtlid on teisel fotol näha olev? Suur aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, meil ei ole enam võimalust värvi valida. See sõltub meie tarnija saadetistest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
César
7 sõnumid
césar fr
Tere, kas saame õrsi liigutada/eemaldada? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tõepoolest, söötjad ja õrred paigaldatakse teie poolt puurist lahtipakkimise ajal ja seda vastavalt teie soovile. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
FRançoise
1 sõnumid
françoise fr
Tere. Kas selle puuri katus on eemaldatav, et saaks pärast vanni eemaldamist selle kokku panna? Ette tänades vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle puuri lagi ei ole eemaldatav. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Antonio
1 sõnumid
antonio fr
Tere õhtust, mis värvi see puur on, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur on must-valge. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Arlette
2 sõnumid
arlette fr
Tere, millise jalaga saab selle puuri panna? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võime teile soovitada 1742 SUMET 65: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-pour-cage-sumet-p-380.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
micheline
6 sõnumid
micheline fr
kas see puuri sobib kahele lahutamatule
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur on ilmselt natuke väike, et mahutada kaks lahutamatut. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nicole
4 sõnumid
nicole fr
Tere jälle, aitäh teie kiirete vastuste eest. Selles küsimuses, kui palju kanaarilinde võib kokku panna ja kui me jagame kastid, siis kui palju linde igas kastis kokku võib olla? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, põhimõtteliselt on soovitatav ühe kanaari jaoks 60 cm pikkune, 40 cm laiune ja 50 cm kõrgune puur. Paari jaoks 90 cm pikkune, 40 cm laiune ja 50 cm kõrgune puur. See puur võib seega olla liiga väike rohkem kui 2 kanaari jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nicole
4 sõnumid
nicole fr
Tere, kas selles puuris on horisontaalsed või vertikaalsed ribid? Ma ei näe pilti eriti hästi, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Vardad on vertikaalsed pikkuse ja horisontaalsed laiuse suhtes. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Victor
2 sõnumid
victor fr
Tere. Kas eraldusvõre on eemaldatav?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, ta saab tagasi astuda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest