Küsimused, tootearutelud
24 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
16 sõnumid
martine
Tere. Soovin osta puuri, kuid see peab olema mustade võredega. Kas saaksite mulle öelda, kas teil on must/hall värv laos, et saaksin kohe tellida. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kahjuks ei saa me teile öelda, millise värvi te saate, see sõltub sellest, mis on teie tellimuse ettevalmistamise ajal laos. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
laura
Tere, kui suur on vahe trellide vahel? Aitäh
6 sõnumid
aurélie
Tere, ma soovin panna sellesse puuri paarikest Gouldi amadiinid. Kas see on nende heaolu tagamiseks piisav? Kui kõrge see puur on? Millist pesa te mulle soovitaksite?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puur sobib Gouldi amadiinide paarile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
maryse
Soovin tellida puuri, mis on minu ostukorvis, tingimusel, et see on hall, kuid mitte must. Aitäh, et vastad mulle.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me selle puuri värvi valida. See sõltub meie tarnijast. Palun vabandame selle pärast. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
césar
Tere, kas Cova 67 + valged/mustad sahtlid on teisel fotol näha olev? Suur aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil ei ole enam võimalust värvi valida. See sõltub meie tarnija saadetistest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
césar
Tere, kas saame õrsi liigutada/eemaldada? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, söötjad ja õrred paigaldatakse teie poolt puurist lahtipakkimise ajal ja seda vastavalt teie soovile. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
françoise
Tere. Kas selle puuri katus on eemaldatav, et saaks pärast vanni eemaldamist selle kokku panna? Ette tänades vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle puuri lagi ei ole eemaldatav. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
antonio
Tere õhtust, mis värvi see puur on, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur on must-valge. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
arlette
Tere, millise jalaga saab selle puuri panna? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võime teile soovitada 1742 SUMET 65: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-pour-cage-sumet-p-380.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
6 sõnumid
micheline
kas see puuri sobib kahele lahutamatule
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur on ilmselt natuke väike, et mahutada kaks lahutamatut. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
nicole
Tere jälle, aitäh teie kiirete vastuste eest. Selles küsimuses, kui palju kanaarilinde võib kokku panna ja kui me jagame kastid, siis kui palju linde igas kastis kokku võib olla? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, põhimõtteliselt on soovitatav ühe kanaari jaoks 60 cm pikkune, 40 cm laiune ja 50 cm kõrgune puur. Paari jaoks 90 cm pikkune, 40 cm laiune ja 50 cm kõrgune puur. See puur võib seega olla liiga väike rohkem kui 2 kanaari jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
nicole
Tere, kas selles puuris on horisontaalsed või vertikaalsed ribid? Ma ei näe pilti eriti hästi, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Vardad on vertikaalsed pikkuse ja horisontaalsed laiuse suhtes. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
victor
Tere. Kas eraldusvõre on eemaldatav?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, ta saab tagasi astuda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond