Küsimused, tootearutelud COTAGRO Steriliseeritud siiploomaliha steriseeritud kassile
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sophie
Tere, kui kaua kestab 20 kg kott, kui mul on ainult üks (kass)?
1 sõnumid
marie-noelle
20-kilone kott pole minu arvates ühele kassile sobiv. Need kaotavad maitse.
1 sõnumid
sandrine
Tere, mul on 5 kassi ja 20 kg kotti jätkub kaheks kuuks ning ma pean hoiustama graanuleid sobivas kohas, et need maitset ei kaotaks. Need on väga hea kvaliteediga ja säilivad piisavalt kaua, et mu kassid saaksid nautida. Suurepärast päeva teile
1 sõnumid
margaux
Tere, mul on olnud ühe kassiga 20 kg kott kasutuses umbes 1 aasta või natuke rohkem, see on seda väärt. Kuid tasub investeerida hermeetilisse anumasse, et need vähem lõhnaksid ja maitse väheneks, kui teie kass on valiv. Minu kassil on väga hea seedimine.
2 sõnumid
soisson
Võtke väiksemas koguses, sest muidu võib maitse kaduda. Näen seda ise, kui kott avatakse, on krokettid üsna rasvased ja kui kott jätta lahtiseks, siis kuivavad ära. Mulle jätkub 20 kg kott 15 päevaks (toidan kokku ligi 20 kassi, sealhulgas hulkuvaid kasse...
8 sõnumid
lorencia
Tere, kas need on värvilised krõbinad???
1 sõnumid
emilie
Ei, need kõik on pruunid
8 sõnumid
lorencia
Aitäh, Emilie!
2 sõnumid
soisson
Pruun, roheline ja punane ...ma ei saa aru, miks nad panevad värvaineid pelmeenidesse ... see on mõttetu, peale selle, et "muuta ilusaks", aga mis mõte on üldse muuta ilusaks
1 sõnumid
julien
Tere. Kas need krõbinad sobivad 8–12-aastastele kassidele? Aitäh
1 sõnumid
jonathane
Tere, olen seda kaubamärki kasutanud aastaid. Minu kassid on vanuses 1 kuni 10 aastat ja kõik tunnevad end hästi! Neil on ilus karv ning nad ei ole rasvunud, kuigi kõik on steriliseeritud.
1 sõnumid
alexandra
Tere, mu loomaarst ütles mulle, et minu kassidega on kõik korras, kui nad on steriliseeritud enne üheaastaseks saamist ja nad on väga terved. Viimane saab selle kuu jooksul üheaastaseks.