Küsimused, tootearutelud Transpordipuuri Cora Zolia papagoile

100% kliendid

soovitan seda toodet

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Véronique
3 sõnumid
véronique fr
Tere, kas on võimalik mitte asetada metallvõre puuri põhja? Minu konuur ei tohiks kukkuda metallsõrestikule. Aitäh
Véronique
3 sõnumid
véronique fr
Tere, kas pikaajalised kasutajad võivad öelda, kas kõverate nokkadega lindude puhul hakkab värv trellide pealt maha kooruma? Aitäh
Mira
1 sõnumid
mira fr
Tere, ma mõtlesin, kas see puur sobib värvuliste, tuviliste või papagoiliste transportimiseks? Aitäh
Viviane
1 sõnumid
viviane fr
Tere! Tahaksin teada, kas sööturid avanevad väljapoole, et neid saaks täita ilma suurt ust avamata. Aitäh!
Grégory
1 sõnumid
grégory fr
Tere, jah, täpselt, sööturite uksed avanevad väljapoole
christiane
1 sõnumid
christiane fr
Kinnitan, et luugid avanevad väljapoole. Olen selle ostuga tõesti rahul
Cecilia
1 sõnumid
cecilia fr
Kasutatakse ainult oma roheviu ja kahe kanaari transportimiseks. Väga ilus, raske ja vastupidav puuris, kuid ei sobi suurtele lindudele, suurus maksimaalselt kanaari, viirpapagoi või armulinnude jaoks, kuid ainult loomaarsti juurde või mujale transportimiseks või emalinnu poegadega eraldamiseks. Kuid mitte pidevaks elamiseks.
Florence
1 sõnumid
florence fr
Minu Gaboni hall papagoi armastab seda puuri. Ta elab korteris vabalt, kuid tal on suur papagoidele sobiv puur. Kuid mu Gabou armastab oma transpordipuuri nii väga, et nüüd kasutame seda nii transpordiks kui ka puhkuse ajal. Tuleb meeles pidada, et looduses meeldib paljudele lindudele olla väikestes ruumides, mis meenutavad neile võib-olla nende pesa, kuid eelkõige tunnevad nad seal ennast turvaliselt.
elise
1 sõnumid
elise fr
Tere, kas puuri sobib sinikollane ara, palun?
david
1 sõnumid
david fr
Tere, ei, see on kohandatud halli papagoi või kakaduu jaoks, aga aara jaoks tundub see liiga väike, tal võivad suled kahjustada saada.
didier
1 sõnumid
didier fr
üldse mitte, puur on liiga väike, sobilik ainult hallpapagoi või amazonase transportimiseks
Elisabeth
1 sõnumid
elisabeth fr
TereMul on Aafrika hall papagoi, kellele meeldib olla sees, nii kauaks kui ta on koos meiega. Ta võib seal veeta pool päeva ilma probleemideta.Kuid ära mõtlegi panna sinna ara ... Puuri on suurepärane. Tugev ja praktiline, kuid minu jaoks, kuna olen naine, on see väga raske.Ole ettevaatlik, ka minu Pablo, Aafrika hall papagoi, on õppinud, kuidas avada sööginõud, mis on sageli avatud ja tema väljaspool oma transpordipuuri.
AURORE
1 sõnumid
aurore fr
Kontrollige puuri suurust linnuga võrreldes, kuid mulle tundub, et see on liiga väike, et teie aarat transportida, isegi kui eemaldate kõik vardad ja sisemised esemed. Ta ei saa liikuda. Kasutan seda varustatuna karantiiniks nümfkakaduu saabumisel, mis on selle kvaliteedi, varrastike vahekauguse ja tugevuse tõttu selleks ideaalne.
Philippe
1 sõnumid
philippe fr
Tere, kasutan seda sinilaup-amasoni jaoks. Papagoi peab saama oma tiibu avada. Arvan, et aara jaoks on puur just paras. Võib-olla ainult lühikeseks reisiks.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest