Küsimused, tootearutelud COPELE Nido munemiseks Nido-Avi kanadele

60% kliendid

soovitan seda toodet

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
EVELYNE
1 sõnumid
evelyne fr
Tere, Kas saate öelda, kas munemiskast on veekindel, sest soovin selle paigaldada kanakuudi välisküljele? Ette tänades vastuse eest. Lugupidamisega
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Ei, see ei ole täiesti veekindel ja ausalt öeldes sobib see ainult väikestele kanadele... minu tavalised pruunid kanad ei mahu sisse, sest see on liiga väike
Adeline
1 sõnumid
adeline fr
Tere, ma arvan, et see ei ole veekindel. Olge ettevaatlik oma kanade suurusega, sest munemismaja on väike ja minu omad ei mahu sinna sisse.
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Tere, ma sooviksin teada, kas pesaava sissepääs on piisavalt suur pruunikas kana jaoks? Sest see tundub mulle üsna väike.
Virginie
1 sõnumid
virginie fr
Tere, jah, auk on piisavalt suur punase kana jaoks. Head päeva

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest