Küsimused, tootearutelud Balle ULTRA BALL Chuckit!
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
astrid
Tere! Mul on 1-aastane malinois; milline on õige suurus, mida valida, ja milline viskaja sobib sellega? Aitäh teile, Astrid
1 sõnumid
florian
Kokkupandav käivitusseade koos keskmise suurusega palliga Top Plus on keerulisem leida, aga võrreldava L-suurusega käivitusseade vastab umbes tennisepallile.
2 sõnumid
andree
Oma spanjelile valisin suuruse M. Seega L suurus tundub sobiv malinoisile. Sobiva heitja leidmine võib olla keeruline.
2 sõnumid
betty
Tere! Mul on 4 staffit, kellest 1 hävitab kõike. Millise suuruse peaksin palun valima?
1 sõnumid
sofiane
Teil on pigem vaja Kong Extreme'i palli (must värv)
1 sõnumid
thibaut
Tere, mul on staffordshire bullterjer ja ma valisin keskmise suuruse. See on ideaalne
5 sõnumid
anne
Mul on emane isane šnautser, kes hävitab kõik pallid. Valisin suuruse M, sest talle meeldib see pall ja kuigi pall lõpuks ikkagi kulub, kestab see üsna kaua. Ma ei jäta seda talle pärast mängu liiga kauaks, et ta seda liiga palju ei näriks. Ja see on pall, mida ma kasutan ainult sporditegevuste jaoks koos temaga kui preemia.
1 sõnumid
lauriane
Tere, kas teate, millal teid vastu võetakse? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, hetkel ei ole meil sellele tootele tagastamise kuupäeva. Palun vabandage meid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marc
Tere, millist suurust peaks tellima, et kasutada seda koos CHUCKIT 12m viskajaga? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate võtma suuruse Medium (M) viitenumbriga 62548. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond