Küsimused, tootearutelud Catit Pixi purskava filter - 3 ja 6 tk
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
maryse
Ma sooviksin filtreid, kuid ma ei suutnud tellida !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 sõnumid
marie-odile
Tere, ma ei halda seda saiti, aga kui tootel klõpsates midagi ei juhtu, proovige brauserit vahetada...
1 sõnumid
sybil
Tere, ma näen, et ma pole ainus... Mitmed inimesed minu ümber on raskustes tellimisega, ei juhtu midagi või sait jookseb kokku. Mina võtsin isiklikult Zoomalia klienditeenindusega ühendust.
1 sõnumid
nathalie
Tere, ma olen kontrollinud ja minu jaoks lisab see toote minu ostukorvi õigesti, vabandan, aga mul sellist probleemi ei esine
287 sõnumid
zoomalia
Tere, Maryse, Mul on kahju, et teil on raskusi tellimuse esitamisega. Kutsun teid esmalt kustutama oma arvuti küpsised. Selleks järgige palun järgmisi juhiseid: - minge oma akna seadistustesse (klõpsake lehe sulgemisristist paremal üleval kolme vertikaalse punkti peal) - klõpsake "rohkem tööriistu" - klõpsake "kustuta sirvimisandmed" Uus seadete leht avaneb: - klõpsake "kustuta vahemälud, küpsised ja sirvimisajalugu" ning "kustuta andmed" Logige saidilt välja ja logige uuesti sisse. Kui see anomaalia püsib, ärge kõhelge meiega telefoni teel ühendust võtmast numbril 05 54 54 00 24, aitame teil tellimuse lõpule viia. Meeldivat päeva, Lugupidamisega, Aurore Zoomalia