Küsimused, tootearutelud Catit Pixi purskava filter - 3 ja 6 tk

100% kliendid

soovitan seda toodet

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
MARYSE
2 sõnumid
maryse fr
Ma sooviksin filtreid, kuid ma ei suutnud tellida !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marie-Odile
2 sõnumid
marie-odile fr
Tere, ma ei halda seda saiti, aga kui tootel klõpsates midagi ei juhtu, proovige brauserit vahetada...
sybil
1 sõnumid
sybil fr
Tere, ma näen, et ma pole ainus... Mitmed inimesed minu ümber on raskustes tellimisega, ei juhtu midagi või sait jookseb kokku. Mina võtsin isiklikult Zoomalia klienditeenindusega ühendust.
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, ma olen kontrollinud ja minu jaoks lisab see toote minu ostukorvi õigesti, vabandan, aga mul sellist probleemi ei esine
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Maryse, Mul on kahju, et teil on raskusi tellimuse esitamisega. Kutsun teid esmalt kustutama oma arvuti küpsised. Selleks järgige palun järgmisi juhiseid: - minge oma akna seadistustesse (klõpsake lehe sulgemisristist paremal üleval kolme vertikaalse punkti peal) - klõpsake "rohkem tööriistu" - klõpsake "kustuta sirvimisandmed" Uus seadete leht avaneb: - klõpsake "kustuta vahemälud, küpsised ja sirvimisajalugu" ning "kustuta andmed" Logige saidilt välja ja logige uuesti sisse. Kui see anomaalia püsib, ärge kõhelge meiega telefoni teel ühendust võtmast numbril 05 54 54 00 24, aitame teil tellimuse lõpule viia. Meeldivat päeva, Lugupidamisega, Aurore Zoomalia

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest