Küsimused, tootearutelud Catit Pixi - 2,5L - Saadaval erinevates värvides
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
nancy
TERE, KAS FONTÄN KAASA KUULUB FILTRIGA? AITÄH
1 sõnumid
aurelie
Jah, sellega on kaasas filter
1 sõnumid
sandrine
Tere, juba mitu päeva on pump teinud müra ja vesi tuleb väikese kraani kaudu halvemini välja. Olen avanud pumba katte ja kõik korralikult puhastanud, iga kord puhastan seda, jättes selle klaasi veega töötama koos valge äädikaga, et võimalikke katlakivijääke eemaldada, kuid sellest pole abi. Pärast iga puhastamist töötab pump normaalselt, aga teeb mõne minuti pärast uuesti müra... Ma kõhklen veel pumba väljavahetamise osas. Kas kellelgi on sama probleem ja lahendus? Suur aitäh
2 sõnumid
orlane
ärge kasutage valget äädikat... Valge äädikas rikub sageli materjale... Lisaks ei ole see eriti hea meie lemmikloomadele... vahetage regulaarselt filtrit...
13 sõnumid
isabelle
Tere, teile kõigile, kellel see purskkaev on, kuid mõned ütlevad jah, mõned ütlevad ei. Kas see purskkaev hoiab vett värskena ???? Või tuleb seda pidevalt vahetada. Täname teid
2 sõnumid
orlane
Vesi püsib pidevalt värske, kuid ärge lisage valget äädikat... Valge äädikas rikub sageli materjale... lisaks pole see meie loomadele eriti hea... vahetage regulaarselt filtrit...
1 sõnumid
sarah
Tere, kas selle purskkaevuga on vesi pidevalt värske? Ma vahetan oma suure (veeanuma) vett mitu korda päevas, et eemaldada mustus, aga ka selleks, et ta suvel värsket vett jooks.
1 sõnumid
sophie
Tere õhtust, EI, see purskkaev ei hoia vett külmana. Vesi on toatemperatuuril, nii et palavate ilmade ajal tuleb regulaarselt lisada külmkapist vett...
1 sõnumid
virginie
jah, vesi on alati värske.
1 sõnumid
raphaelle
Tere õhtust, vesi ei ole filtreerimissüsteemi kaudu jahutatud. See on toatemperatuuril, kuid siiski üsna jahe.