Küsimused, tootearutelud
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
miriam
Tere, kas saaksite öelda, millal on allapanu jälle saadaval? (carefresh ultra) aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle kassiliiva tagasisaatmise kuupäev pole hetkel teada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
karine
Tere, aga kuhu on jäänud looduslik carefresh? Kas see on läbi müüdud või olete müümise lõpetanud? Sest ma olen värviliste toodete vastu. Aitäh. Lugupeetud
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, oleme laost otsas, see toode on tellitud meie tarnijalt ja me saame selle peagi kätte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
anna
Tere, Mis juhtub, kui mu emane küülik selle kogemata alla neelab?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui teie lemmikloom sööb kogemata väikese koguse, pole ohtu, probleemiks võib see muutuda, kui ta sööb rohkem. Siis on vaja aluspanu vahetada. Siiski pole me tänaseni saanud negatiivset tagasisidet selle kohta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
carole
Tere, mis vahe on CAREFRESHi pakutavatel allapanu tüüpidel (looduslik, valge, konfeti, värviline)? Kas tegu on lihtsalt värvi või välimuse erinevusega või on allapanu omadustes ka mingit erinevust?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, värv on ainus erinevus. See pesakast on väga praktiline ja vähese tolmuga. See aitab ka lõhnu hoida ja on väga imav.Teile jääb üle vaid valida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
2 sõnumid
denise
Kas seda pesakasti võib panna kanade munemiskasti?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see allapanu on valmistatud paberist ja sobiks teie kanadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond