Küsimused, tootearutelud

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Magdalena
1 sõnumid
magdalena fr
Tere! Kas see allapanu sisaldab söögisoodat? Olen kuulnud, et mingist hetkest alates hakkasid nad seda lisama... ja söögisooda võib olla äärmiselt kahjulik rottidele ja teistele väikestele loomadele. Tänan ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, CAREFRESHi pesakondades ei ole söögisoodat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lucie
12 sõnumid
lucie fr
Tere, ma tahtsin teada, kas see on tõsine probleem, kui mu küülik sööb natuke alla? Ja kui palju allapanu 14L-ga saab teha, kui kasutada 50x100x50 küülikupuuris
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, CAREFRESH allapanu on 100% looduslik, teie väike lemmikloom ei ole ohus, kui ta tarbib seda väikeses koguses. Raske on täpselt hinnata, kui kaua üks allapanukott võib kesta, sest see sõltub puhastamise sagedusest. Allapanu on üliimav ja paarisentimeetrine kiht on piisav, üks pakk kestab tavaliselt vähemalt kuu aega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Valérie
4 sõnumid
valérie fr
Tere, 6X14=84 Seega 84L on võrdne 1 kg-ga, kas see on õige? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See artikkel mahutab 14L (või 1kg). Kui võtate 6 artiklit mahuga 14L (ehk 84L), siis kaal on seega 6kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anne catherine
1 sõnumid
anne catherine fr
Tere, ma sooviksin teada, kas tegu on sama tootega nagu CAREFRESH BLUE. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegemist on "tavalise" allapanuga, mitte "sinisega". Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest