calopsiidi probleem

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
nina
2 sõnumid
nina fr
Tere, ostsin just vähem kui nädal tagasi ühe nümfkakaduude paari ja vajan nõuandeid. Algul oli emane omaette ja väga arglik. Ma muretsesin, kuid pärast kolme päeva hakkas ta sööma kõike, mida ma talle andsin (seemned, kõvaks keedetud muna, sai, seepialuu...). Ta magab ühel jalal ja arvan isegi, et on valmis paarituma, kuid pole selles kindel. See pole aga probleem. Algul muretsesin emase pärast, kuid nüüd on vastupidi - muretsen isase pärast. Olen segaduses, sest peale seemnete sööb ta harva midagi muud. Mõnikord sööb siiski seepialuud. Ta laulab mõnikord päeva jooksul, kuid teine probleem on see, et ta ründab emast, kui too tema lähedusse sööma või liikuma tuleb, noka löökidega. Pealegi magab ta mõlemal jalal. Ta ei aktsepteeri emast. Isane on noorem ja pole veel aastane. Nädala pärast saan nad eraldada teise puuri. Kas peaksin hoidma puurid üksteise vaateväljas ja kas on võimalus, et nad saavad tulevikus läbi, või peaksin leidma emasele uue isase? Mida saaksin teha, et isane end paremini tunneks (nagu öeldud, laulab ta päeval üsna tihti)? Kahtlustan ka, et probleemiks on unehäired, kuna tal on raske uude koju kohanemise stressi tõttu magama jääda.
nina
2 sõnumid
nina fr
uuendus: isasloom hakkab paremat silma sulgema, hoides vasaku silma lahti.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest