cage versioon 2l 12

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
DENISE
7 sõnumid
denise fr

Tere

ma tellisin saidilt Vision 2L 12 puuri, peaksin selle varsti kätte saama

kardan, et valisin oma lahutamatu jaoks vale puuri

kas see puur sobib sellele linnule

palun vastake kiiresti, et saaksin paki tagasi lükata

suur aitäh

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

See puur sobib lahutamatutele ;))

Lõpuks arvan, et oled selle juba kätte saanud ;)))

DENISE
7 sõnumid
denise fr

Aitäh vastuse eest

jah, see sobib mulle väga hästi, kuid ta tundub selles suures majas natuke eksinud, lõpuks näib talle seal meeldivat ja ta vilistab palju, loodan, et üksinda olles ei hakka tal liiga igav.

Kuidas ma võiksin seda märgata?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest