CAGE POUR GOULDS

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
caroline
3 sõnumid
caroline fr

Tere, mul on praegu 4 paari goulde ja tahaksin teada, milliseid puure te mulle soovitaksite, teades, et nad kõik elavad koos. Tänan ette.

Fabrice
6 sõnumid
fabrice fr

Tere, soovitan teil osta LORENA BIANCA kaubamärgi FOP puuri, see on müügil veebisaidil, mul on üks, mida ma kasutan päevakoduna, see on ilus ja funktsionaalne, ma olen kirglik kasvataja ja mul on kaheksa Goudi amadīni; see vajab ruumi, parimate soovidega.

caroline
3 sõnumid
caroline fr

suured tänud, ma olin näinud ferplast piano 7, kas see sobiks?

Fabrice
6 sõnumid
fabrice fr

Ka mina tunnen teda, ta on tore, ent isiklikult eelistan oma Gouldi ilu ja värve paremini näha ning määrdumist vältida valget puuri võrku.

hamid
13 sõnumid
hamid fr

Tere õhtust, ideaalne on võtta vähemalt 60 cm pikkune puur, et paaril oleks minimaalne lendamisruum. See on ka hea suurus paljunemiseks 

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest