Küsimused, tootearutelud
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
anne
Vastus on antud. Kinnitan mõõtmed ja lisan, et see oli hea ost. Ei ole prügi maas. Pange ette äärisega kast, kuid mitte liiga suur. Külalised näevad ainult pinki. Lisage peale padi istumiseks. Soovitan!
1 sõnumid
julie
Tere, maksimaalselt 48 laiune (kindlasti kasutage 47 laiust kaussi, et uks sulguks korralikult). 69 pikk, kui eemaldate sissepääsu vahetükke, see võimaldab kasutada suuremat kaussi. See maja on suurepärane. Siiski pidin võtma kõrgete äärtega liivakasti, kuna mu kassid ei sihtinud hästi ja puit ei armasta ülevoolu. Ukse kaudu lihtne ligipääs. Põrandal on palju vähem liiva (isegi ilma vahetükita) ja väga diskreetne, keegi ei kujuta ette, et see on liivakast!
1 sõnumid
baptiste
Tere, kas oleks võimalik saada selle onni sisemõõtmed? Ette tänades.
19 sõnumid
johanna
Tere, kuna ma pole toodet ostnud, saan anda vaid hinnangu - ütleksin, et pikkus on 70 cm, laius 49 cm ja kõrgus 50 cm. Head päeva
2 sõnumid
sylvie
Tere, ma tulen vastama teie küsimusele. Suurel sektsioonil on laius 39/48, seejärel on seal väike sissepääs. See liivakastiga mööbel on tõesti väga hea, mina olen väga rahul.
2 sõnumid
yvonne
Tere kõigile, Sisemõõdud: laius 47 cm ja pikkus 67 cm tunduvad õiged, kui seda soovitakse kasutada magamiskohana. Ilusat päeva