Küsimused, tootearutelud

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
DIDIER
1 sõnumid
didier fr
Tere, kas Brio mini puur on saadaval? Kas puur on varustatud visuaalsete tarvikutega (2 sööturit, 1 jootja, õrred). Kas õrred on seest tühjad või täidetud? Meil oli kord täid ja nad peitsid end õrte õõnsates torudes. Kuidas täita söötureid (kas need keerlevad või tuleb need käsitsi täitmiseks eemaldada)? Mis materjalist on valmistatud alus, kuhu liiv asetatakse? Kas teil on lisatarvikuid (näiteks teine jootja oleks näiteks hea idee)? Tänan ette vastuste eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kogu teave teie küsimustele vastamiseks on toodete kirjelduses. Nimelt, puur tarnitakse koos tarvikutega, söödaküna pöörleb, et võimaldada väljastpoolt täitmist, õrred on õõnsad ja Brio mini on laos. See puur on täielikult metallist, sealhulgas põhi. Täiendava jooginõu saate osta järgmist linki järgides: https://www.zoomalia.com/animalerie/accessoires-oiseaux-c-1021-1.html#abreuvoir-pour-oiseaux Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jacqueline
1 sõnumid
jacqueline fr
Ootan BRIO linnumaja tarnet keskmise suurusega tuvipaarile - mul on juba olemas linnumaja, mille asendan teie juurest tellitud majaga - kas oksad on piisavalt tugevad? Selles, mida ma vahetan, on kõik oksad katki, ma olen need asendanud puidust okstega, mis on kinnitatud võrgu külge sisemise ja välimise seibiga ning tiivikumutriga, mis neid kinni hoiab - tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Meil ei ole nende orretega ilmnenud probleemide kohta tagasisidet, seega on seda raske hinnata. See sõltub lindude arvust ja liigist, liiga suur kaal võib tõepoolest orret nõrgendada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mylene
1 sõnumid
mylene fr
Tere, Kas mõõtmed mõõdetakse koos katusega? Kas katuse all on võrk, et saaks puuri kasutada ka ilma katuseta? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need on välismõõtmed koos katusega. Peal ei ole võrku. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
philippe
1 sõnumid
philippe fr
BRIO Maxi linnumaja on saadaval millal palun
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole see linnuavaarium enam saadaval. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, sooviksin teada, kas see keskmise suurusega lindla sobib paarile viirpapagoidele? Tänan vastuse eest. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie nümfkakaduud tunnevad end selles puuris väga hästi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jean-marc
1 sõnumid
jean-marc fr
Kas BRIO Maxi linnumaja on saadaval?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks pole maxi lindude puur hetkel saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sandra
2 sõnumid
sandra fr
Otsin tuvi puuri, kas suurim on saadaval? Kui jah, kas saaksite palun teada täpseid sisemõõtmeid? aitäh, Sandra
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Brio linnukaas ei sobi tuvi jaoks, see sobib väikestele lindudele, viirpapagoidele ja eksootilistele lindudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest