Küsimused, tootearutelud
22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
lorraine
Mul on 7-nädalane Belgia Tervureni kutsikas. Mis suurust peaksin valima?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame oma koera mõõta, et saada koera tegelikud mõõtmed ja seega valida õige suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julie
Tere, mul on Jack Russel, mida te soovitate suuruseks, pigem 60 cm või 80 cm? Kas arvate, et 80 cm oleks liiga suur või ideaalne, kui ta on täiskasvanud suuruses koos mänguasjadega?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie lemmiklooma mugavuse huvides soovitame 80cm Parimate soovidega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
morgan
Tere, mul on saksa lambakoer ja husky, tahaksin teada, millist suurust võtta? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teil oma koeri mõõta, et valida voodi suurus, mis vastab teie koerte tegelikule suurusele. Lugupidamisega Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
carolin
Tere õhtust, mul on eakas koer, kellel on palju artroosi ja käppade tõstmine on raske. Seetõttu sooviksin teada, kui kõrge on pesa ümber ja sissepääsu juures mudelil 60*50. Minu koer kaalub 7,6 kg, kas arvate, et väike mudel sobib? Tänan teid ette, ootan teie vastust enne tellimist. Lugupidamisega, cb
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Bonzo voodi on kokku 16 cm kõrge. Sissepääs on umbes 11 cm. Me saame teile pakkuda allpool olevat Memory voodit, mis sobib paremini artroosiga koertele: https://www.zoomalia.com/animalerie/lit-memory-p-9590.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
lucile
Tere, mul on 25 kg kaaluv bokser ja ma sooviksin teada, mis suurust peaksin võtma? Tänan ette teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame vähemalt 80 cm laiust voodit. Seega võite valida järgmiste voodite vahel: 80 × 65 cm või 100 × 70 cm Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
germain
tere, ma tahaksin teada, millised on seesmised magamismõõtmed 60x50 cm, see on Jack Russelli jaoks
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, sisemised mõõtmed on umbes 50*40cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
magali
Tere, ostsin selle koera voodi paar kuud tagasi! See on väga ilus, kuid kui eemaldasin rullpatja katva ümbrise, läks kinnitus katki. Kas oskate öelda, kas rulli katet saab eraldi osta, sest ma ei taha asjatult uut voodit osta? Suur tänu ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei müü me katet eraldi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marina
Tere, otsin suurt korvi, kuna mul on ilus 60 kg kaaluv Cane Corso, aga ma ei leia kunagi sobivat. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meie suurimad mõõtmed on: 120x80cm. See peaks teie koerale sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
katia
Tere Millise suurusega voodi peaksin oma chow chow jaoks võtma. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame valida kas 100 x 70 cm või 120 x 80 cm suurus vastavalt teie koera suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
2 sõnumid
katia
Tere, sooviksin teada, millised mõõtmed ma peaksin oma chow chow jaoks võtma. Tänud ette
1 sõnumid
jessica
Tere, sooviksin teada, kui paks see padi on? Suurus 120 x 80. Kas see suurus sobib täiskasvanud kuldsele retriiverile? Tänades ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,See suurus peaks sobima kuldsele retriiverile ja see on standardne paksus.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
1 sõnumid
kristell
Tere, kas vaip on täielikult eemaldatav? Kas oleks võimalik teada saada Bonzo voodi sisemõõtmed suuruses 80x65 cm? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sisemine padi on umbes 68 cm x 55 cm See padi on eemaldatava kattega. Polster on samuti eemaldatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond