Küsimused, tootearutelud
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
suzanna
Tere, Voolamise põhimõtet ei ole kirjelduses täpsustatud... Arvestades erinevaid negatiivseid arvamusi selle toote kohta, kas saaksite mulle selgitada protsessi? (Ja ehk uuendada kirjeldust, et tulevasi ostjaid valgustada..). Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle pudeli voolamise põhimõte on sama, mis klassikalistel pudelitel, selle eripära seisneb otsese täitmisega läbi reservuaari ülaosa. See toode on väga hinnatud, selle hinne on 4 tärni 5-st. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
nga
Kas seda pudelit saab kasutada kassipojal? (transpordipuuri jaoks)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See lutipudel võib transpordi ajal raputamise tõttu lekkida, see ei ole loodud olema õhukindel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
38 sõnumid
laurine
Tere, ostsin 600 ml lutipudeli, kuid sain selle ilma kinnitusteta, kas see on normaalne?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, hoolduskliendi raames kutsume teid üles võtma otse ühendust meie klienditeenindusega oma tellimuse jälgimise kaudu. Meie klienditeenindus teeb kõik endast oleneva, et anda teile kiiret vastust ja võtta vajadusel ühendust toote tarnijaga. Samuti saate helistada meie klienditeenindusse numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10:30–12:30 ja 14:30–17:30). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
38 sõnumid
laurine
Tere, kas see lutipudel on gradueeritud?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel lutipudelil on märgised untsides. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
4 sõnumid
eric
Tere, ma loen arvustustest, et mõned närilised ei suuda juua. Millest see tuleneb, sest ma otsin oma kolmele meriseale lekkekindlat jootmispudelit, see tundub hea, aga kas seda on minu loomakestele lihtne kasutada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame, et see lutipudel on ideaalne teie närilistele. Soovitame teil vahetada vett iga päev. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
gaelle
Tere, kas see pudel sobib rottidele? Ma tellisin kaks, kuid ükski minu rott ei suuda sellest otsikust juua...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lutipudel sobib kõigile närilistele. Siiski, kui teie rott ei suuda juua, soovitame lutipudeli asemel kasutada kaussi. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast