Küsimused, tootearutelud Närilistel Back-2-Nature allapanu

100% kliendid

soovitan seda toodet

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Aurelie
2 sõnumid
aurelie fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see allapanu on kompostitav? Aitäh
Michael
1 sõnumid
michael fr
Tere, on olemas kassi liiv, mis on kompostitav, kui eemaldada väljaheited. Seega järeldan, et ka see peab olema kompostitav. Tasub proovida
Sophie
1 sõnumid
sophie fr
Jah, see pesakast on kompostitav, ideaalne!
Christelle
14 sõnumid
christelle fr
Tere, sooviksin teada, kas see võib olla ohtlik, kui mu jänes sööb seda allapanu? Tänan vastuse eest.
Aude
2 sõnumid
aude fr
Tere, ma ei tea, aga mu jänes pole seda kunagi söönud proovinud.
Eléa
1 sõnumid
eléa fr
Tere, tõepoolest, see kuivatusmaterjal ei ole hea, et jänes selle ära sööks. Isiklikult ei olnud mul kanepikuivatusmaterjaliga mingeid probleeme, minu jänesed sõid kogu aeg oma kuivatusmaterjali, kuid alates sellest, kui ma selle välja vahetasin, ei ole nad kordagi proovinud seda süüa. Ometi on ühel neist tõeline õgard, kes sööb kõike, mida suudab.
Justine
2 sõnumid
justine fr
Minu jänes, hiired ja kassid pole kunagi proovinud seda süüa. Nüüd arvan, et väikese koguse puhul pole see probleem, sest see on paber, kuid kui see oleks nende toit, siis jah, võib-olla oleks oht ummistumiseks.
Bertrand
1 sõnumid
bertrand fr
Minu jänkukene pole seda allapanu kunagi söönud. Väga tõhus allapanu. Pole allergiat.
Chris
1 sõnumid
chris fr
Tere, kas see voodipesu sobib noorele kuningpythonile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitame, et see allapanu sobib noorele kuningpüütonile, kuna see on valmistatud paberist. Jälgige kindlasti, et tal oleks olemas koorumiskast, kuna keskkond on kuiv. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Laura
7 sõnumid
laura fr
Kui palju kaalub 30-liitrine kott?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 30L koti kaal on 8,3 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CELINE
1 sõnumid
celine fr
Tere, miks on tarneajad nii pikad? Kui ma tellin veel teisi tooteid, kas pean ka nende toodete järele ootama? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on tellitud meie tarnijalt. Lisateabe saamiseks oma tellimuse kohta soovitame pöörduda meie klienditeeninduse poole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest