Küsimused, tootearutelud Närilistel Back-2-Nature allapanu
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
aurelie
Tere, ma sooviksin teada, kas see allapanu on kompostitav? Aitäh
1 sõnumid
michael
Tere, on olemas kassi liiv, mis on kompostitav, kui eemaldada väljaheited. Seega järeldan, et ka see peab olema kompostitav. Tasub proovida
1 sõnumid
sophie
Jah, see pesakast on kompostitav, ideaalne!
14 sõnumid
christelle
Tere, sooviksin teada, kas see võib olla ohtlik, kui mu jänes sööb seda allapanu? Tänan vastuse eest.
2 sõnumid
aude
Tere, ma ei tea, aga mu jänes pole seda kunagi söönud proovinud.
1 sõnumid
eléa
Tere, tõepoolest, see kuivatusmaterjal ei ole hea, et jänes selle ära sööks. Isiklikult ei olnud mul kanepikuivatusmaterjaliga mingeid probleeme, minu jänesed sõid kogu aeg oma kuivatusmaterjali, kuid alates sellest, kui ma selle välja vahetasin, ei ole nad kordagi proovinud seda süüa. Ometi on ühel neist tõeline õgard, kes sööb kõike, mida suudab.
2 sõnumid
justine
Minu jänes, hiired ja kassid pole kunagi proovinud seda süüa. Nüüd arvan, et väikese koguse puhul pole see probleem, sest see on paber, kuid kui see oleks nende toit, siis jah, võib-olla oleks oht ummistumiseks.
1 sõnumid
bertrand
Minu jänkukene pole seda allapanu kunagi söönud. Väga tõhus allapanu. Pole allergiat.
1 sõnumid
chris
Tere, kas see voodipesu sobib noorele kuningpythonile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame, et see allapanu sobib noorele kuningpüütonile, kuna see on valmistatud paberist. Jälgige kindlasti, et tal oleks olemas koorumiskast, kuna keskkond on kuiv. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
7 sõnumid
laura
Kui palju kaalub 30-liitrine kott?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 30L koti kaal on 8,3 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
celine
Tere, miks on tarneajad nii pikad? Kui ma tellin veel teisi tooteid, kas pean ka nende toodete järele ootama? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on tellitud meie tarnijalt. Lisateabe saamiseks oma tellimuse kohta soovitame pöörduda meie klienditeeninduse poole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond