Küsimused, tootearutelud

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marie-Thérèse
12 sõnumid
marie-thérèse fr
Tere, kas see vann sobiks minu kakarikile ja Antico puuri jaoks? Liuguste mõõtmed: umbes 10,5 x 10,5 Ukse mõõtmed: umbes 14 x 14 Aitäh Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vann ei mahu teie uksest sisse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie-Thérèse
12 sõnumid
marie-thérèse fr
Tere, kas see vann sobib emasele kakarikile? Aitäh. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vann sobib teie linnule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
florence
1 sõnumid
florence fr
Kas see vann sobib Carla puurile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei saa me teile garanteerida nende kahe erineva kaubamärgi toote ühilduvust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie
2 sõnumid
marie fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see vann sobib Kerbli puidust linnumaja laiusega? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks, kuna mõlemad tooted on erinevatelt kaubamärkidelt, ei saa me teile täpset vastust anda. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
STEPHANIE
1 sõnumid
stephanie fr
Tere õhtust! Ma saan oma papagoi jaoks Helios strong puuri. Kas see vann mahub selle puuri sisse? Aitäh. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vann võib selle puuri jaoks olla liiga lai. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
patrick
1 sõnumid
patrick fr
Tere. Minu puuriväravad on 14,5 cm laiad, kas vannitoa kitsam osa mahub sinna sisse? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vann ei mahu sisse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
georges
5 sõnumid
georges fr
kas see vann sobib hõbedast Emilie puurile koos jalgadega? Puur hõbedane. Puuri kõrgus ainult: 750 mm. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vann sobib teie puuri. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest