Küsimused, tootearutelud Kriimupuu asendustoru - läbimõõt 9 ja 11 cm
127 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
corinne
Tere, ostsin teie veebisaidilt selle EBI kassipuu: Mudel: Kassipuu NORTH DAKOTA kreem 48x48x h141cm Viitenumber: 70170 Ja sooviksin kahte varuposti mõõtmetega 9x40 cm, kas teie kaks mudelit on ühilduvad? Kui jah, siis kas saaksite soovitada neist kahte kõige vastupidavamat. Lugupidamisega
3 sõnumid
lydia
Tere, mul on Trixie Vitoria väike kassipuu. Post tuleb välja vahetada, sest see ei pidanud minu kassidele vastu, aga milline see olema peaks? Aitäh.
5 sõnumid
sandrine
Posti läbimõõt 6 cm, teil on see viide kassi puu kirjelduses, mis on saadaval veebisaidil zoomalia. Ma arvan siiski, et saate muuta läbimõõtu ja pikkust, kuna postid on kaasas kruvidega. Piisab vaid sellest, et augud, mille kaudu kruvid läbivad, oleksid piisavalt suured, et mahutada teist läbimõõtu.
1 sõnumid
marie-ange
Tere, ma ei leia Zolia Alaké 141 cm puu jaoks 7 cm poste, aitäh
1 sõnumid
céline
Tere, Millist posti ma peaksin võtma, et asendada see minu 115 cm kõrgusel Zolia Bali kassipuul, mis osteti teie saidilt? Mul on vaja alumist posti. Lugupidamisega
1 sõnumid
carole
Tere, just sain kätte oma tellimuse. Nagu mainitud, lasin kulleril pakendi avada, et sisu kontrollida. Post tundus heas seisukorras olevat ja täiesti vastama meie ootustele, seega võtsin paki vastu. Kahjuks avastasime kokkupanekul, et posti ühel küljel on auk sile. Tegelikult, pärast kontrollimist, näib, et tegemist on tootmisdefektiga. Keermestatud tükk, millesse peaks kruvi keeratama, oli valesti "kaanega" kinnitatud ja võib-olla kukkunud sisse. Seetõttu on võimatu kinnitada alust posti külge. Soovin selle posti vahetuseks tagastada, kuidas peaksin edasi toimima? Aitäh Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selleks peate otse ühendust võtma meie klienditeenindusega oma tellimuse jälgimise kaudu. Üks meie nõustajatest juhendab teid tagastamise protsessis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julie
Tere, kas teete 11 cm läbimõõduga poste, 30 cm ja 8 mm kruviga?! Ilusat päeva tiimile ^^
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil ei ole nende mõõtmetega varukolonni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil pole nende mõõtmetega varuposti. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
valene
Tere, Otsin Natural Heaven II kassipuuga sobivat sisalköiega kaetud posti. Mõõtmed on järgmised: kõrgus 45 cm ja läbimõõt 11 cm Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole meil vahetusposti selle mudeli jaoks, mida me ei turusta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
solène
Tere, sooviksin teada, millal teil on laos saadaval asendustulp, ø 9 x 40 cm? Ette tänades. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see suurus on täiendamisel ja on peagi jälle saadaval. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
charlotte
Tere, see ei ole küsimus, vaid tahtsin teid tänada kiire vastuse eest seoses kassipuu varupostidega. Kui näen kõiki esitatud küsimusi ja teie kõiki isikupäraseid vastuseid, mõistan, kui palju tööd see on... nii tõhus klienditeenindus... see on haruldane! Soovin teile väga head päeva! Lugupidamisega Charlotte Villez
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Täname teid sõnumi eest. On tõsi, et teeme kõik võimaliku, et vastata kõigile meie poole pöördujatele. Kogu Zoomalia meeskond on pühendunud teie ja teie lemmiklooma ootustele vastamisele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
charlotte
Tere, sooviksin osta 2 posti läbimõõduga 9 cm (kõrgusega 30 ja 40 cm), et vahetada välja minu kassipuu omad (kassipuu stiilis "alus+ vaheplatvorm + ülemine platvorm")Kinnituseks vajan 7mm läbimõõduga kruvisid:1- Kruvi (3,5 cm varrega) peaga, et kinnitada alumine post alustele. 2- Pikk "ühenduskruvi" (8 cm varrega), mis ühendab kaks posti omavahel (läbi väikese platvormi).3- Kruvi (3,5 cm varrega) ilma peata, et kinnitada ülemine post ülemisse platvormi.Tundub, et komplektist puudub üks element (2 või 3, nagu ülal loetletud), kas teil on mõni teine komplekt, mis võiks sobida, või kas saaksite puuduva elemendi komplektile lisada?Suur tänu teie vastuse ja abi eest. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kahjuks ei saa me koos postidega müüdavat kruvikomplekti muuta, sest meil ei ole varuosi laos. Need kruvid on standardsed ja neid võib leida ehituspoodides. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
coralie
Tere, soovin vahetada välja kõik sisalist postid minu Natural Heaven kassipuu küljes (nähtav siin: https://www.bitiba.fr/shop/chats/arbres_chat_griffoirs/arbre_a_chat_grand_modele/sans_fixation_plafond/473157). On märgitud, et kuus sisalpostit on läbimõõduga 11 cm ja kõrgusega 50 cm. Keerasin ühe posti lahti, et selle mõõte kontrollida, ja mõõtsin kruvi läbimõõduks 6 mm. Millise mudeli ma peaksin valima, et olla kindel ühilduvuses? Kas ma saan oma kassipuud pikendada, võttes 70 cm kõrgusi poste; kas kruvi ei jää liiga väikeseks? Suur tänu teie vastuste eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kruvide läbimõõt on standardne ja on 7 mm. Võite valida suurema posti, kuid see muudab teie kassipuu stabiilsust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sabrina
Tere, ma otsin 7 cm laiuseid naissoost postisid, kuid eelkõige 6 mm läbimõõduga kruvidega, kas teil on neid? Kas teie müüdavatelt postidelt saab kruvid eemaldada? Tänan ette!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui postides on kruvid, ei ole neid võimalik eemaldada. Kruvide standardne läbimõõt on 7 mm; meil ei ole poste, mille kruvid oleksid 6 mm. Kui teil on oma kassipuu viited ja see on meie saidil müügis, võtke kindlasti ühendust meie klienditeenindusega, et leida sobiv toode. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
judith
Tere, kas need varupostid sobivad palun Capac draco kaubamärgi kassipuuga? Ma usun, et viitenumber on 58350. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need varupostid sobivad TRIXIE kaubamärgi kassipuudele. Võite valida sama mõõtmetega posti, kuid me ei saa garanteerida, et kinnituskruvi läbimõõt sobib teie kassipuule. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
2 sõnumid
carine
Tere taas, te ütlete, et minu postide läbimõõt on 8 cm, kuid ma näen, et te müüte asendusposte alates 9 cm-st... Kas teil pole siis midagi mulle sobivat?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite kasutada 9 cm läbimõõduga poste, see suurendab teie kassipuu stabiilsust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
carine
Tere, mul on kassipuu Moriles ref 32127. Millise läbimõõduga asendustugipostid ma peaksin valima? Aitäh, Carine
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, postide diameeter on 8 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
deniz
Tere, mul on 11 cm läbimõõduga kahekordne kassipuu, M9. Sooviksin osta kaks 60 cm ja kaks 40 cm posti. Kas kavatsete varsti seda haruldast keermega toodet juurde tellida? Aitäh. Deniz.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on täiendamisel ja on saadaval järgmise nädala alguses. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
ghislaine
tere, kas post sobib trixie my ketty darling kassipuuga
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Palun täpsustage oma kassipuu viide. Kui tegemist on viitega 31276, peate valima kaks posti Ø9cm x 30cm (viide 29692). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
tere, otsin 2 posti palun; Laius 20 cm, Pikkus 37 ja teine; Laius 20 cm ja Pikkus 25. Kas te saaksite palun mind aidata? Suur tänu
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil ei ole 20 cm laiuseid poste. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laura
Tere, sooviksin teada, millal post mõõtmetega 40x11cm (ref 40305) uuesti saadaval on, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see postitus on praegu täiendamisel, see on saadaval umbes nädala pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
malika
TereKas posti läbimõõdu arvutamisel tuleb arvestada ka nööriga?AitähLugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see on välimine läbimõõt. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
4 sõnumid
anne
Tere, mul on Trixie Almeria ronimispuu kassidele ja ma sooviksin teada, kas need postid ning vastavad 8mm kruvid sobivad minu olemasoleva mudeliga. Aitäh, Anne.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, need on postid, mis vastavad teie kassipuule, muretsemiseks pole põhjust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
catherine
Tere, ma ehitan praegu kassipuud. Kas neid poste on lihtne paigaldada? Tänan ja lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, neid poste on väga lihtne kokku panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
julien
Tere, ostsin teilt kassipuu Altea halli plaatinumi ja otsin posti vahetust (läbimõõt 9 cm), kuid kinnitusnäib tundub vähem kui 8 mm. Ma mõõdan 6,5 mm... kas te saaksite kinnitada, millist posti võtta koos sobiva kinnitusvahendiga? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 9 cm läbimõõduga posti kasutamisel sobib kinnitus teie Altea kassipuule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, ostsin lemmikloomapoest posti, mis osutus ebasobivaks, kuna kinnitusvahendid pole sama läbimõõduga (kuigi posti läbimõõt on sama). Kuidas ma saaksin teada, kas teie posti kinnitusvahendid sobivad minu kassipuuga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub posti suurusest. 9 cm läbimõõduga postide puhul on keerme suurus 8 mm. 12 cm läbimõõduga postide puhul on keerme suurus 10 mm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laure
Tere, Millist ronimispuud peaksime ostma, et saaksime neid poste kasutada ja poste vahetada, kuna meil on Norra metskass ja sooviksime vältida kogu ronimispuu asendamist. Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need asendustulbad sobivad enamiku kassipuude jaoks, eriti just Trixie kaubamärgi omadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
263712
Tere, kas 10 mm kruviga postid sobivad Banana Leaf puudele? Sellel kassipuumargil on üsna omapärased keermestikud, mis ei sobi kokku Trixie postidega. Ma ei suuda neid õigesti mõõta ja ei leia nende mõõtmeid kusagilt. Loodan, et olen lõpuks leidnud sobivad... Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Banana Leafi varupostid on olemas, kutsume teid üles võtma ühendust meie Müügijärgse teenusega. Võite neile kirjutada aadressil [email protected] ja anda neile oma toote viite. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jean-marc
Tere. Millal arvatavasti toimetatakse kohal referents 29693? Praegu on see saadaval. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Anname teile teada, et toote 29693 täiendamine on planeeritud 44. nädala lõpuks. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
2 sõnumid
anais
Teil pole isegi piisavalt laoseisu; ma tahan võtta kolm posti, aga teil on ainult üks laos
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see viide on praegu varude täiendamisel, peaksime selle kätte saama lähipäevil. Lisateabe saamiseks ja tellimuse esitamiseks võite pöörduda klienditeeninduse poole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
anais
Tere, minu post on 35h/9L/10mm keerega, mida soovitate, kas 40 või 30 cm, et oma post välja vahetada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võite valida ükskõik kumma, see sõltub teie kassipuu ühilduvusest ja sellest, kuidas teised elemendid on paigutatud. Tehniliselt võite valida, mida eelistate. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
3 sõnumid
joëlle
Tere, Millised oleksid sobivad postid sellele kassipuule? https://www.zoomalia.com/animalerie/arbre-a-chat-platin-pro-p-20949.html#description Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole meil täpselt sama varuposti sellele kassipuule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
clara
Tere, kas post kruvi läbimõõduga 8 mm ja keermesammuga 8 mm on sama? Kas on vaja 8 mm kruvi või suuremat?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on sama asi. 8 mm läbimõõduga kruvi sisenemiseks vajate 8 mm keermest. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
amelie
Tere, soovin vahetada oma välikassi ronimispuu 3 alumist posti. Milliseid mõõtmeid peaksin valima? Tänan vastuse eest, teie veebisait on suurepärane!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Et võiksid valida õigete mõõtmetega postid, pead esmalt mõõtma nende läbimõõdu, pikkuse ja igal postil oleva keermesammuga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
francisca
Tere, sooviksin vahetada oma Naldo kassipuu ülemise posti. Millise läbimõõduga ma peaksin tellima? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kutsume teid üles mõõtma posti läbimõõtu, mida soovite vahetada, et paigaldada sobiv asendustugi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stéphane
Tere, ma tahaksin oma kassipuul vahetada kahjustatud posti, kuid minu kassipuu kruvid on diameetriga 5 mm ja ma ei näe seda suurust toodete nimekirjas. Kas on olemas selle läbimõõduga postide täitekomplekte? Kui jah, kas te müüte neid?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kas saaksite anda meile oma kassipuu viite või, kui see puudub, selle kaubamärgi? Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
carine
Tere, soovin vahetada kaks kassipuu posti. Praegused postid on 45 cm kõrgused ja 35 cm läbimõõduga. Kui kõrgus on sobiv, siis ma ei saa aru pakutud läbimõõtudest, mis on 12, 9. Mida peaksin võtma, et saada 35 cm või suurema läbimõõduga post? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame teile, et meil pole vahetusposte, mille läbimõõt on 35 cm. Läbimõõt 12,9 cm on tõesti müüdava posti läbimõõt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
astrid
Tere, eelmisel korral, kui teie käest poste tellisin, oli neil väga tugev ja ebameeldiv lõhn. Kas see on endiselt nii või olete tarnijat vahetanud? Aitäh vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need on endiselt sama kaubamärgi postid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
m-laure
Tere, millist posti peaksin võtma, et vahetada puu kõige suurem kassipuu alumine post, viitega: 29702? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, et valida oma kassipuu jaoks sobiv post, peate mõõtma selle pikkust ja ka läbimõõtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
vincent
Tere kõigile, tahaksin teada, miks nende kassipuude palkide disainerid ei kasuta keskel metallosa, selle asemel, et raisata naftat ja kasutada plastikut? Need palgid ei ole absoluutselt vastupidavad, kui on tegemist kassidega, kes kaaluvad 3-6 kg ja kellele meeldib väga mängida.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle tüki valmistamine metallist oleks liiga kulukas, nii tooraine, töötlemise, transpordi kui ka tööjõu poolest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
gina
Tere, mul on teie saidilt ostetud Platin Pro kassipuu. Kas need asendustulbad sobivad? Tänan ette!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need varupostid sobivad teie kassipuule. Piisab, kui valida vahetatavale postile sama mõõt ja diameeter. Parimate soovidega, Madeline Zoomaliast.
3 sõnumid
marie claire
Tere, mul on kassipuu Nerja ja ma pean vahetama ühe posti, kõrgeima posti, millise ma peaksin võtma? Tänan ette vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Õige mudeli valimiseks peate mõõtma oma posti ja kruvide läbimõõdu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
marie claire
Tere, mul on Nerja kassipuu ja pean vahetama suurima posti, millise soovitate? Tänan ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teil võtta mõõdud postist, mida soovite vahetada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
corinne
Tere, mul on klassikaline kassipuu diivan. Palun öelge, millist posti peaksin võtma? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me teie päringule vastata, kuna kassipuust diivan on teadmata. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
karen
Tere, mul on Zooluxi kaubamärgi kassipuu, mille viide on "Arbre à chat Cat Springfield Anis - Zolux". Kas te saaksite mulle öelda, kas see postimudel sobib, sest minu oma on halvas seisukorras. Tänan teid
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Õige mudeli valimiseks peate teadma kruvide ja posti läbimõõte. Lugupidamisega, Madeleine Zoomaliast
1 sõnumid
aurelie
Tere, mul on Happypet® CAT005 kassipuu. Sooviksin teada, millist vahetusposti ma peaksin kasutama?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me ei müü seda kassipuud ja seetõttu ei saa me teile kahjuks vastata. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
aurélie
Tere, mul on pruunide ja oranžide gerberadega kassipuu (kerbl), pruun sisaltoru on väga kulunud, sooviksin teada, millise asendustoru peaksin valima? Läbimõõt on 9 cm, kõrgus 30 cm, kuid kas 8 mm kruvi sobib? Aitäh vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Et olla kindel, et vahetuspost sobib, peate kõigepealt mõõtma oma keermestatud otsa läbimõõdu. Juhul kui see on 8 mm, siis see sobib. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
cédric
Tere, kas ma saan sellist tüüpi postid kohandada oma Altea kaubamärgiga kassipuule?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, teil on vaja valida 9 cm läbimõõduga asendustugipostid. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
1 sõnumid
marie-line
Tere, ma ostsin juba 2012. aasta juulis oma kassipuule 4 posti läbimõõduga 9 ja pikkusega 40 cm, kuid minu kassipuul ei olnud sama diameetriga kinnitusvahendeid (läbimõõt 9) ja te tarnisite mulle läbimõõduga 7 kinnitusvahendid. Kas olete poste 2012. aastast alates vahetanud? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, nagu tootes kirjeldatud, on 9 cm läbimõõduga ja 40 cm pikkuse posti kruvi läbimõõt 8 mm. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
emma
Tere, Kas müüte kassipuu lae kinnitustega poste? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei, meil pole seda tüüpi posti meie veebisaidil müügil. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
danièle
Tere, kui pikk on tarnitud keermestatud varras, mis võimaldab kahte posti ühendada, kui kahe posti vahel on plank
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub sellest, millist asendussammast te valite. Kruvi on erinev sõltuvalt valitud posti läbimõõdust. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
samantha
Tere õhtust, ma pean vahetama oma Banana Leaf Little Hole kassipuu posti. Läbimõõt on 9cm ja kõrgus 58cm. Kas teie 9 läbimõõduga ja 60 kõrgusega post sobib minu kassipuule (sama kruvi jne...)? Suur tänu teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei saa seda teile kahjuks garanteerida. Teie kassipuu kaubamärk on erinev sellest, mida me oma asendustugipostide jaoks müüme. Seetõttu on oht, et see ei sobi korralikult. Ideaalne oleks mõõta teie kinnituskeere, et olla kindel, et see sobib asendustugipostiga. Lugupidamisega, Zoomalia Christelle
1 sõnumid
lydia
Tere, mul on BENISSA kassipuu. Millised postid ma peaksin võtma? Neid tuleb peaaegu kõiki vahetada. Lisaks tahaksin teada ka võrkkiikede viiteid, milliseid nende jaoks vaja läheb. Kas kruvidel on sama keere viimasel postil, mis läheb üles ja kinnitub lakke? Tänan teid vastuse eest, ootan kannatamatult, et saaksin tellimuse teha. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, et valida õiged varupostid, peaksite mõõtma oma kassipuu iga posti, samuti nende läbimõõdu. Siis saate teada, kas meie pakutavad varupostid sobivad teie BENISSA kassipuule. Mis puudutab võrkkiike, siis need kinnitatakse kahe posti vahele (väike auk võimaldab seda kruvi külge libistada) ja seega on need kohandatavad enamusele kassipuudele. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
1 sõnumid
riustresor
Tere, sooviksin teada, kas müüdav beež kassile mõeldud kraapimisposte võrkkiikpesad saab paigaldada asenduspostile (või täpsemalt postile, mille viitenumber on 29695 või postile viitenumbriga 29692)? Tänan vastuse eest! Lugupidamisega, riustresor! =)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võrkkiigest pesa on varustatud väikese avaga, kuhu peate sisestama varupostile mõeldud kruvi. See pesa kinnitub kahe posti või posti ja platvormi vahele. Seega sobib see enamikule kassipuudele. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
cecile
Tere, mul on kassipuu Zeus, mille kaks posti on kruvide kinnituste juures kahjustatud. Need on suletud igas otsas omamoodi plastmassist ketaste või korkide abil (need on katki läinud), mille keskel on auk kinnitamiseks. Kas teie müüdavad postid kasutavad sama kinnitusmehhanismi ja kas need võiksid sobida? Tänan teid abi eest. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meie saidi vahetuspostidel on kruvidega kinnitusüsteem. Pange siiski tähele, et nende ja posti läbimõõt võib olenevalt valitud suurusest varieeruda. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
alice
Tere, mul on kassipuu Zolux Myrtille, pean posti vahetama, millise peaksin võtma? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, pakutavad postid on Trixie kaubamärgilt, mitte Zoluxilt. Siiski vajate oma posti täpset mõõtu, et valida see, mis sobib teie kassipuule kõige paremini (kõrgus ja laius). Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
isabelle
Tere. Mul on kassipuu VALENCIA, posti läbimõõt on 8,5 cm ja kõrgus 43 cm. Ma pean postid välja vahetama, sest need on kahjustatud. Mis suurusega peaksin võtma? Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil kasutada järgmist toodet: 29693 Kassipuu asendussammas, ø 9 × 40 cm / Keermemõõt: 8 mm https://www.zoomalia.com/animalerie/poteau-de-rechange-pour-arbre-a-chat-p-9350.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
jennifer
Tere, mul on Isaba kassipuu ja pean vahetama kaks posti, kuna need on kahjustatud. Millised peaksin võtma? Mõtlesin mõõtmetele 9x50 cm. Aitäh, parimate soovidega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest on see kõige lähemal algsele postitusele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
nadege
Tere, mul on vaja oma kassipuu aluse 4 posti välja vahetada, kuid ma ei leia neid. Alumine ots on auk ja ülemine ots on kruvi, mis on posti sisse integreeritud. Mõõtmed on 29 cm läbimõõduga ja 40 cm kõrgusega. Kus ma võiksin neid leida? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kas saaksite meile öelda oma kassipuu nime, et saaksime teile öelda, milliseid postitusi valida. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
marie claire
millist täitmisviisi te soovitate Malaga antratsiitkassi puule?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teil on vaja ø 9 × 40 cm. Tootekaardilt leiate juhendi, kus on märgitud varuosad. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
oceane
Tere! Kasutan umbes 52 cm kõrguse ja 7 cm läbimõõduga kassipuud. Millist posti soovitaksite mulle? Mõtlesin kasutada 9x60 cm, et mitte kõrguses kaotada. Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame tõepoolest 9x50 või 9x60cm, et mitte kahjustada kassipuu stabiilsust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
petra
Mul on teie käest kaks aastat tagasi ostetud idamaine kassipuu. Nüüd on mul post, mille kruvi enam ei tööta. Mis suuruses posti peaksin tellima, kui selleks on minu puu jaoks variant?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate võtma 9 cm läbimõõduga posti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elodie
Tere, Ma ei olnud sellele tähelepanu pööranud, kuid kruvi läbimõõt (8 mm) ei vasta minu kassipuu läbimõõdule (liiga väike). Kas teil on suurema läbimõõduga kruvi? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks on antud eseme jaoks saadaval ainult üks kruvi suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
manon
Tere,
Mul on kahetasandiline kassipuu ja ma sooviksin vahetada ülemise posti. Kas komplektis olev kruvi on piisavalt pikk, et ühendada alumine post (uue) ülemise postiga?
Tänan teid.
Lugupidamisega,
Manon
Mul on kahetasandiline kassipuu ja ma sooviksin vahetada ülemise posti. Kas komplektis olev kruvi on piisavalt pikk, et ühendada alumine post (uue) ülemise postiga?
Tänan teid.
Lugupidamisega,
Manon
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tavaliselt ei tohiks probleemi olla! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
audrey
Tere, oma puutüvede vahetamiseks oleks mul vaja 80 cm pikkust ja 12 cm läbimõõduga tüve. Kas teil oleks võimalik seda kuskilt saada või leida? Ma ei leia seda kuskilt! Lugupidamisega, Audrey
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil ei ole selle pikkusega postit läbimõõduga 12. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie-claire
Tere, kas posti mõlemas otsas on keermekinnitus?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Jah, posti mõlemas otsas on keere.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stephanie
Tere, mis täpse läbimõõduga on kruvid, palun, sest mul on kaks erinevate kruvitüüpidega kassipuud? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kruvid on 8 mm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond