Ärevus, masendus, ehmatused... minu kassi puhul
Tere,
Olen äsja liitunud selle saidiga, mis mulle juba meeldib. Mul on poolteist aastat vana kass, kes pärast meie kolimist juuli lõpus käitub kummaliselt. Mõnede saitide järgi on ta stressis, ärev või isegi masendunud... Sümptomid on: kõndimine madalal maapinnal, vaikselt, laialt avatud ninasõõrmed, ettevaatlik, kes ehmatab iga müra või liikumise peale. Ta ründab kõiki esemeid, isegi oma kausse. Aga mitte meid (õnneks).
Ta ei jää päeval üksi, mu elukaaslane hoolitseb tema eest, kuid ta eelistab end isoleerida. Ta mängib vähe ja tüdineb mängudest kiiresti... Ta peseb end korralikult, tema tarvikud ja liivakast on puhtad, aga siiski kisub ta oma küüniseid... Pikakarvalisena olen märganud sõlmi tema tagumisel osal.
Kujutan ette igasuguseid asju. Ta käis loomaarstil, kuid midagi ei leitud.
Olen tellinud Zylkène'i ja Feliway difuusori, et teda rahustada, ma loodan, et see töötab.
Kui keegi on sellise probleemiga kokku puutunud, oleks tema nõu teretulnud...
Kui sa armastad oma looma, siis tema ärevus teeb meid närviliseks....
Aitäh
Christelle
Tere Christelle,
Tõepoolest, sinu kassike tundub üsna masendunud. Võib-olla oli teises majas mõni teine kass, kellega sinu kassike hästi läbi sai. Ma arvan, et aylkene ja Feliway peaksid hästi töötama. Mina kinkisin oma kassile selle mänguasja siis, kui kolisin: https://www.zoomalia.com/animalerie/rouleau-de-jeu-valeriane-pour-chats-25x8-p-15034.html
Ja ma tean, et kassid on valeriaanijuure järele hullud. Nüüd on see natuke nagu tema kaisuloom. Võib-olla rahustaks midagi sellist sinu kassi. Ja ma kujutan ette, et sa juba teed seda, kuid talle peaks palju kaisutusi andma.
Igatahes palju jõudu ja ära kõhkle mulle teada andmast, kuidas läheb.
Sabrina
Tere Sabrina,
Aitäh sõnumi eest. Jah, tõesti, nii kiiresti kui võimalik hoolitsen tema eest, võtan teda oma sülle ja kallistan teda palju. Lisaks on ta väga armas.
Ta oli kontaktis teise kassiga, kui elasime endises korteris, aga nad ei olnud just parimad sõbrad... lol
Tellisin talle pipolino, nii et ta saaks oma krõbinate mängimisega aega veeta. Mõtlen ka palderjani peale, mis ka meile rahustavalt mõjub. Tõesti, ma ei olnud sellele mõelnud
Ilusat päeva !!
Christelle
Tere
mul on oma kass, kes ehmatab pidevalt, näeb palju õudusunenägusid ja uriseb nagu norskaks teiste kasside peale. Tegelikult on ta korterikass, kes jälgib alati kõike. Ta jookseb nagu teda rünnataks või nagu hakkaks ise ründama. Sageli ajab ta end kohevaks ja kräunub palju, et tähelepanu saada... kui keegi saaks mind aidata...
Tere õhtust,
Teie kassipoeg tundub olevat väga stressis
Kui vana on teie kassipoeg?
Millal ta võõrutati?
Kas ta on pärit S.P.A.-st? Kasvatusest?