Küsimused, tootearutelud Rasvapallid Maapähklite ja Putukatega HAMIFORM

100% kliendid

soovitan seda toodet

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Ghislaine
3 sõnumid
ghislaine fr
Olen rahulolematu nende pallidega, mis on nii kõvad, et pean nende lõhkumiseks haamriga lööma, sest linnukesed ei saa nendesse nokaga torkida!!! Palun vahetada need tasuta või tagastada minu järgmise tellimuse korral. Tervitades, pr Detimmerman - CLERMONT L'HERAULT
Christine
8 sõnumid
christine fr
Tõepoolest sama probleem, pallid on liiga kõvad
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Ma lõhkusin ka kuulid, kuna need olid lindude noka jaoks liiga kõvad
sandrine
4 sõnumid
sandrine fr
Ma enam ei osta neid palle. Nüüd ostan pigem silindreid või rasvapakke.
Agnes
1 sõnumid
agnes fr
Sama järeldus. Lindudele need ei meeldinud, nad ei puutunud neid. Isegi kaitstud söögikohas niiskusid need lõpuks ja melass oli väheisuäratav. Katse ei olnud edukas. Sellest ajast alates võtan ainult päevalilleseemneid ja nad ahmivad neid. Zoomalia ainuke toode, milles olen pettunud, kuid kõikide tehtud tellimuste tõttu jään saidil positiivseks ;)
Albert
1 sõnumid
albert fr
Ka minu jaoks sama järeldus. Lindudele meeldivad rasvapallid seemnetega, kuid mitte maapähklite ja putukatega rasvapallid, need on liiga kõvad! Ei soovita.
Agnès
1 sõnumid
agnès fr
Tõepoolest, sama järeldus, need rasvapallid on väga kõvad!
Ugo
5 sõnumid
ugo fr
Tere, tänan teid tagasiside eest. Kahjuks oleme jõudmas talvise madalate temperatuuride perioodi lõppu ja aialinnud hakkavad juba maapinnalt toituma, mistõttu tarbivad nad vähem rasvapalle (mis, tahame meelde tuletada, on nende jaoks vaid talvine abivahend ega tohiks olla aastaringse toitumise põhiallikaks). Mõistame siiski teie pettumust ning kutsun teid üles pöörduma klienditeeninduse poole. Tänan teid ja soovin teile väga ilusat päeva.
Ghislaine
3 sõnumid
ghislaine fr
7 inimesel on olnud sama probleem nagu minulgi, nii et oleks hea kõigile raha tagasi maksta, kui soovite kliente säilitada!!! GHISLAINE
Christine
8 sõnumid
christine fr
Täiesti nõus Ghislaine'iga!!
NATHALIE
1 sõnumid
nathalie fr
Mul ei olnud mingeid probleeme. Ma panen need paarikaupa traatsilindrisse, mis on üles riputatud, ja 4-5 päevaga on need ära söödud. Aga see on vaid lisatoit, neil on ka seemnesöötja, mis ripub kohe kõrval ja mille nad tühjendavad iga kahe päeva tagant.
nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
Tere, olen saanud teie kommentaari ja tänan teid selle eest. Selleks et pakkuda teile lahendust, palun täitke kontaktvorm koos fotodega järgides alljärgnevaid samme: - logige sisse oma Zoomalia juhtpaneelile - klõpsake "Vaata kõiki minu tellimusi" - valige asjakohane tellimus ja klõpsake "Klienditeenindus" ning seejärel "tellimused" - valige "Mul on teine probleem" - valige teema, mis vastab teie päringule, ja klõpsake "võtke meiega ühendust" Teie täidetud päringu saabumisel võtame teiega kindlasti ühendust esimesel võimalusel. Soovime teile ja teie lemmikloomadele ilusat päeva. Nägemiseni, Zoomalia Nathalie

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest