Küsimused, tootearutelud
71 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
alain
Tere, ma tahaksin teada, kas Laiia linnumaja sobib maskitud lahutamatute lindude jaoks. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur ei sobi kõverate nokkadega lindudele ja seetõttu ei sobi see armulindudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
agnès
Tere, mul on sama burgundiapunase ja kreemivärvi katusega linnumaja (mille ostsin 1,5 aastat tagasi ühelt inimeselt). Tahaksin katuse eemaldada ja selle asemel panna võrgu. Kas te arvate, et see on võimalik? Kui jah, siis kust ma saaksin võrke osta? Tänan vastuse eest, lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Turvalisuse huvides ei soovita me muuta oma linnuka voli katust. Kui soovite katuse eemaldada, peaks see olema võimalik, kuid me ei müü sobivaid võrke. Tuleks otse vaadata mõnest ehituspoest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, kas see voljärv sobib talveks aeda nelja nierulandi jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Nümfikakaduude arv on selle linnutare jaoks liiga suur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
michaël
Tere, Kas see linnumaja sobib kahele kaelustuvi jaoks? Ja kas seda on võimalik jagada kaheks (vertikaalselt või horisontaalselt), et isast emasega eraldada? Ette tänades, MM
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lindla saab teie tuvide jaoks liiga väike. Kahjuks ei ole seda võimalik kaheks jagada. Pigem saame teid suunata sellise toote poole: https://www.zoomalia.com/animalerie/voliere-double-duetto-p-9137-c-129.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/voliere-hexa-d-exterieur-l124-x-p124-x-h184-cm-p-14884.html https://www.zoomalia.com/animalerie/voliere-kiwi-anthracite-p-23711.html https://www.zoomalia.com/animalerie/voliere-de-bois-dreamy-p-23680.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
celine
Kas see puur sobib minu katarina papagoidele või minu bourkedele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See lendla ei sobi konksuga nokaga lindudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
celine
Kas puuri ülaosa on kaetud võre või lihtsalt katusega?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on kaetud katusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
16 sõnumid
martine
Tere. Tahaksin aretusajal oma kanaripaare eraldada, sest nad lähevad kaklema. Kuidas saaksin teha eraldamise? Tänan abi eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me teid lahutuse osas nõustada, sest kui te muudate oma linnumaja, ei kata tarnija selle eest probleemi korral kulusid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cyrielle
Tere, sooviksin teada, milliseid linde on võimalik sellesse puuri panna ja kui palju, palun? Näiteks mandariin?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lindla sobib väikestele lindudele nagu viirpapagoid, sebrad, kanaarilinnud jne. See ei sobi konksnokaga lindudele. Soovitame mitte panna rohkem kui 6 lindu, et nad ei tunneks end kitsikuses. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
magali
Tere. Mind huvitas see puuri minu viirpapagipaari jaoks. Ma loen, et te ei soovita seda tüüpi linnupuuri. Milliseid soovitaksite? Tänan teid
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, trellide vahed ei sobi viirpapagoidele. Kutsume teid tutvuma järgmise lingiga oma loomade jaoks https://www.zoomalia.com/animalerie/delfi-102-120-cage-pour-canaris-et-perruches-grande-taille-p-16799.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandra
Tere, ma tahaksin teada, kas see tüüpi puurid sobivad deguudele? Kas põhjaalus on plastikust? Ja mis on pikkus, et sinna saaks paigutada ristkülikukujulisi platvorme? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, alumine vaagen on plastikust. Mõõtmed on 65 x 54 cm. Me ei soovita seda linnupuuri oktodonide jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
david
Kas saate öelda, miks voliere laia ei sobi konksulistele nokkadele? Kas see on tingitud pulgakeste paksusest või millestki muust, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, trellid ei peaks vastu kida nokaga lindude jõule. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
maryline
Tere, mis on paljundi kaal, palun, ja kas see sobib suurtele viirpapagoidele? Tänan teid vastuse eest, Maryg
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See linnupuur kaalub umbes 10 kg, see ei sobi kõverate nokkadega lindudele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
emilie
Tere, mul on helmekakaduu ja sooviksin teada, kas see lendur talle sobiks? Ja seoses varem esitatud küsimusega, mulle tundub, et tal on kõver nokk, kas see lendur sobib talle ikka? Mida te soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame teile, et see linnupuuri mudel ei sobi konksnokkadele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
emilie
Kas see lindla sobib viirpapagoile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame, et see lindla ei sobi konksuliste nokkade jaoks. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia'st
1 sõnumid
marie genevieve
Kas eemaldataval alusel on rest, et seda puhastada? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Eemaldataval kastil pole võre. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
emmanuel
*** Tere. Kas sellel linnumajal on üleval võrk nagu Carla mudelil, või asendab katus selle täielikult? Kui seal on võrk, kas siis katuse eemaldamine ja tagasipanek on lihtne? Küsin seda seetõttu, et puuri ei kasutata kogu aasta vältel õues, vaid ainult siis, kui temperatuur on sobiv. Ülejäänud aasta oleks puuri sees ja sooviksin, et katuse eemaldamisel võiksid mu linnud saada rohkem valgust. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, katet pole, seega ei saa te katust eemalda nagu Carla linnumaja puhul. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
barbara
Tere, kui palju kanaare mahub sellesse linnupuuri? Kas linnupuuriga on kaasas ka sööturid?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil sellest linnumajast loobuda, kuna kanaarilinnud eelistavad lennata pikkupidi, mitte kõrgusesse. Sööturid ei ole kaasas. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
2 sõnumid
odile
Tere, kas see linnupuur sobib viirpapagoidele ja kas on võimalik paigaldada vahesein noorte isaste eraldamiseks emastest. Ja kui ma õigesti aru sain, siis on ees suur uks ja külgedel kaks väiksemat.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teil sinna mitte konksnokk-linde paigutada, sest nagu tootelehel märgitud, on konkslindude nokarõhk selle võrkaia jaoks liiga suur. See võrkaed ei ole algselt eraldamiseks ette nähtud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
henri
Mul on LAIA puur. Ma tahan selle ühendada Carla puuriga. Kas on võimalik tellida Carla puur koos 1 lisakattega, et muuta minu LAIA puur CLARA puuriks? Olen üsna osav, et neid kahte kokku panna.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kas saaksite anda meile katte viitenumbri, millest te räägite, et saaksime teile parimat nõu anda? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
henri
Tere, mul on voljeer LAIA. Mul on neli paari, kes on haudunud. Mul on seega 7 noorlindu.
1°) Kas ma saan ühendada teise puuri esimesega, sest nad on puuris 14?
2°) Mis vanuses võivad noored pesitseda?
1°) Kas ma saan ühendada teise puuri esimesega, sest nad on puuris 14?
2°) Mis vanuses võivad noored pesitseda?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa te kahte puuri ühendada. Kuid meil on kataloogis suuremaid lähikondi. Kas saate täpsustada, mis liiki linde teil on, et saaksime teile paremini nõu anda pesitsemise vanuse osas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
martine
Tere, kui palju uksi sellel Laia rohelisel või roosal linnumajal on? Kommentaarides nägin 1 ust.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, sellel linnumajal on ainult üks uks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ludovic
Tere, kas volière sobib lahutamatutele? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
See lindla on täiesti sobiv teie armulindudele.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
See lindla on täiesti sobiv teie armulindudele.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
1 sõnumid
pierre
Kas Laia linnumaja on lihtsasti lahti monteeritav?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle linnumaja saab tõepoolest hõlpsasti lahti võtta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
henri
mitu paari ühes puurisTeie linnumaja sobib mulle väga-väga hästiMa olen oma ostuga ja teie nõuannetega rahul
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lindla mahutab 3 kuni 4 paari. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
candy
Tere, kas see linnupuu sobib tšintšiljadele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Parem on neile osta tšintšiljadele mõeldud puur. Pakume suurt valikut sellist tüüpi puure: https://www.zoomalia.com/animalerie/Cage-chinchilla-c-400-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie
kas oleks võimalik sellesse puuri vahesein panna? aitäh. paljunemiseks.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see linnumaja ei olnud algselt mõeldud kaheks jagamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jean-marc
Kas saaksite meile välja tuua vardadevahelise laiuse, et näha, kas laiu voliir sobib kanaarilindudele
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lindla sobib igasugustele lindudele, varraste vahe on 1 ja 2 cm vahel. Teie kanaarilind tunneb end selles lindlas hästi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
didier
Tere, miks see linnu puur ei sobi kõverate nokkadega lindudele. AITÄH
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Laia lindla ei sobi konksnokkadele, kuna puuri varbad ei peaks vastu konksus nokkade surveele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
isabelle
Tere õhtust, kas saaksite mulle öelda, kas see sisemine linnupuur sobib nümfkakaduule? Kas on hädavajalik uksekonksud eraldi juurde osta? Tänud vastuse eest. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Laia lindla on teie nümfkakaduu jaoks ideaalselt sobiv. Konksud on puuri juurde lisatud, seega pole neid eraldi vaja juurde tellida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
didier
Tere, kas oleks võimalik panna see paar siniseid Gascogne tuvisid sellesse puuri? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see linnumaja võib kahele natuke kitsaks jääda. Soovitame pigem Atlantic 6-küljelist puidust linnumaja: https://www.zoomalia.com/animalerie/voliere-en-bois-atlantic-6-cotes-p-5668.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
chrystelle
Tere, Sooviksin enne võimalikku ostu mõned selgitused selle linnumaja kohta. Te mainite mõõtmeid koos katusega ja ilma. Kas me pole kohustatud katust paigaldama, kui linnumaja pannakse siseruumidesse? Veel mõned väikesed küsimused: mõõtmed on 65x54x150 cm - kas 65 on pikkus või laius. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Katus tuleb paigaldada. Mõõtmed on pikkus x laius x kõrgus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
maryse
Tere, kas saaksite meile anda selle puurilindude puuride ukse mõõtmed? Kas see sobib tuvikesele? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Siin on ainsa ukse mõõtmed: kõrgus 23 cm, laius 24 cm. See võib sobida tuvikesele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
12158
ja kas mandariinid saab kõik ühte kohta panna? ja miks ma ei suuda lapsi saada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, põhimõtteliselt on mandariinidel üsna lihtne paljuneda. Soovitatav on panna mandariinid paari, et viia läbi selektiivne aretus. Kuid soovi korral võite ilmselt jätta nad koos: - 2 paari koos ei ole soovitatav, kuna nad kaklevad, 3 paari või rohkem ei tekita erilisi probleeme. Parem on panna kaks pesa paari kohta. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
12158
miks me peame neid eraldama? ja miks mitte jätta neid kõik kokku? Kas siis on vaja mitut puuri?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Põhimõtteliselt on soovitatav oma kanarilinde eraldada, et sigimine hästi läheks (tulevaste vanemate valimine, sisepaarituse vältimine jne...). Üks sait võib teid aidata: www.apdcanari.com Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
12158
kas uks suletakse hästi? ja kuidas avaneb keskuks, kas ülevalt alla või alt üles? milleks kasutatakse roosasid konksusid, mida näeme? kas võrk on tugev? veel üks väike küsimus: kas kanarilinnud võivad aretada puuris, isegi kui neid on mitu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, uksed sulguvad hästi. Põhimõtteliselt peab keskuks avanema üles-alla. Võre on tugev. Kanarite paljundusperiood kestab märtsist juulini. Parem on eraldada oma linnud paljunemiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
12158
linnumajas on mitu ust ja kus need paiknevad?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel lindla-l on 3 ust: 1 suur esiküljel keskel, 1 vasakul küljel üleval ja 1 paremal küljel all. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond