Apelka 100 ml

24 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
clara
16 sõnumid
clara fr
Tere. Minu ilus on meid pärast peaaegu 18 aastat hüvasti jätnud. Tahtsin veidi ette valmistuda ja ostsin 100 ml pudeli Apelkat. Pudeli on uus ja see osteti apteegist 20. oktoobril. Nad ei võta toodet tagasi, seega müün edasi. Ostsin 85 eest, pakun 75€. Suur tänu
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Tere, ma oleksin huvitatud. Kas teete saatmist? Mis oleks hind? Kas olete nõus 65 € (arvestades postikulu) vastu võtma? Lugupidamisega
clara
16 sõnumid
clara fr
Tere. Kas teil on lähedal Mondial Relay pakipunkt? Kohaletoimetamine ei tohiks maksta rohkem kui 3 või 4 eurot. Kas 69 eurot sobiks teile? Kuidas te arvate, et saaksime makse korraldada? Ootan teie vastust. Head päeva!
clara
16 sõnumid
clara fr
Millist piirkonnast sa pärit oled? Mine tea?
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Tere, jah, mul on kodu lähedal Mondial Relay. Ma olen Normandias...76700 Gonfreville-l'Orcher. Ja 69 € sobib mulle, aitäh...
clara
16 sõnumid
clara fr
Tasumiseks, kas teil on juhuslikult PayPali? Või on teil mõni muu idee?
clara
16 sõnumid
clara fr
Me oleme üksteisest väga kaugel, nii et otse üleandmine ei ole võimalik. See on kahju. Pärast konsultatsiooni on see 69€ toote eest ja 4,20 eurot saatekulud. 73,20 eurot, kui ma ei eksi.
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Hea küll, kuidas me edasi peaksime minema? Kas te saaksite kuulutuse Postitame või My Pet Corneri lehele üles panna? (broneerides siiski müügi mulle)
clara
16 sõnumid
clara fr
Lebon coin keeldub toote üleslaadimist. Olen mitu korda proovinud, kasutab ajast. Võib-olla tarkvara, mis kordab ravimeid. My pet corner, ma ei tea
clara
16 sõnumid
clara fr
Ma just lisasin kuulutuse minu lemmiklooma nurgal Kinnitamisel Kuulutuse nimi: Apelka
clara
16 sõnumid
clara fr
Reklaam lükati tagasi pealkirjaga Apelka. Proovin lahendust suukaudse lahusega. Eks näis.
clara
16 sõnumid
clara fr
Mul on neid kaks, üks koos pildiga pudeli aegumiskuupäevast, teine Snoopyga. Hoian pöialt, et üks neist töötaks.
clara
16 sõnumid
clara fr
Püüan Le Bon Coin ilma fotota Pealkiri: kassi jaoks Mul on konto
clara
16 sõnumid
clara fr
Hea tulemus Üks neist läbis my pet'i (joogilahendus pealkirjas ja fotol aegumiskuupäevaga). Le Bon Coin keeldus taas. Kuidas see my pet'is töötab? Avastan seda saiti esmakordselt.
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Tegelikult on see nagu leboncoin või Vinted... Ma ostan toote, teile antakse sellest teada, siis saadate paki, kinnitan ostu ja teile makstakse...
clara
16 sõnumid
clara fr
Veatu. Ma lasen teil nüüd tegutseda. Head õhtut
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Ma just kinnitas ostu... seega järgite saatmisjuhiseid. Aitäh, head õhtut
clara
16 sõnumid
clara fr
TereEnne paki saatmist.Sooviksin teha teile ettepaneku.Mul on pool 30 ml pudelist (ostetud apteegist 38€ eest).Kas teid huvitaks, kui pakuksin seda 10 euro eest? Ja teeksite näiteks PayPali makse?Nii saaksin kõik ühte pakki panna.Ootan teie vastustAitäh
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Okei, ma võtan selle... andke mulle oma PayPali andmed, et saaksin makse sooritada.
clara
16 sõnumid
clara fr
Tere, see on [email protected]. Ma saadan paki täna pärastlõunal, kui saan.
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Ma tegin ülekande PayPali kaudu. Head õhtut
clara
16 sõnumid
clara fr
Tere õhtust. Olgu, panen mõlemad. Saadan esmaspäeval. PayPalil on aega mulle maksmisest teada anda (hetkel pole sellest jälgegi) ja mul õnnestub ka my pet corneri lehel enda konto luua, kasutades isikut tõendavaid dokumente. Soovin teile head õhtut
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Okei, pole probleemi... ma tegin sinu aadressil vea, panin kogemata @gmmail... just tühistasin ja tegin makse uuesti õige aadressiga... head õhtut
clara
16 sõnumid
clara fr
Tere, sain Paypalilt 10 eurot kätte. Pole probleemi. Ja ma just nüüd viisin paki ära. Eile oli see suletud. Soovin teile suurepärast päeva lõppu
Dominique
9 sõnumid
dominique fr
Tere...suur aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest