Küsimused, tootearutelud ALMO NATURE HFC Jelly Pâtée 100% looduslik tarretatud kassidele 70g - 11 maitset valige
100% kliendid
soovitan seda toodet
12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sandrine
Tere, mitme aasta taguse kommentaari järel mõtisklen ma maitsete üle, mis on tarretises või mitte... võrreldes konkureeriva saidiga on tuunikala, kalmaar tarretises märgitud, aga mitte kana??? Kas saaksite mulle palun selgitada?
1 sõnumid
vanessa
Tere Sandrine, Almo kana karpides on veidi želeed. Kana on justkui väikesteks kiududeks rebitud ja hoitakse koos veidi želeega. Seal on palju kana ja natuke želeed... Loodan, et sain teid aidata, edu
1 sõnumid
auberi
Tere õhtust, tuunikala-krevettide konserve ei ole tarretises, vaid pigem vähese mahlaga. Mu kass armastab neid. Need on tema lemmik konservid!
2 sõnumid
nathaly
Ja lisaks ei ole Almo karpides või kottides soola. See on spetsiaalselt kasside vajadustele kohandatud toit. Olemas on ka krõbinad. Mida tuleks vältida, on inimeste jaoks mõeldud tuunikalakonservid, mis, kuigi neile meeldivad, on kasside jaoks liiga soolased.
1 sõnumid
sylvie
Tere. Kas te saaksite öelda, mitu konservikarpi peaksin andma päevas oma kassile, kes kaalub 5 kg 400 g? Nimelt keeldub ta viimased 4 päeva oma krõbinatest ja sööb ainult tuunikala. Ette tänades. Lugupidamisega.
4 sõnumid
karen
Tere, minu kogemus on, et ma andsin need konservtoidud ka oma kassile, kes keeldus kuivsöödast. Andsin talle poolteist karpi päevas, aga mu kass kaalub 4 kg. Mõne aja pärast hakkasin segama külmatoitu ja kuivsööta ning vaikselt harjus ta jälle täielikult krõbinatega. Vahel annan talle maiusena väikese tuunikalakonservi, mida ta väga armastab!
1 sõnumid
monique
Tere. Ma annan oma kassile seda tuunikala AINULT maiuspalana. Ta on sellest vaimustuses ja sööks ainult seda. Kuid see ei oleks tasakaalustatud toit, kuna see koosneb ainult tuunikalast, ilma muude toitaineteta. Annan talle päevas ühe 80 g Proplani tuunikala/lõhe terriini steriliseeritud kassidele, 70 g keedetud turska, segatud suure keedetud suvikõrvitsa tükiga, mis on tema peamine söögikord, ja ööseks (ja tema hammaste jaoks) 20 g Royal Canini steriliseeritud kassidele mõeldud krõbinaid. Veterinaararst leidis, et see on ideaalne, ta sööb iga päev sama asja. Enne teda oli mul Birma püha kass, kes keeldus kahel korral järjest sama asja söömast (need kassid pole eriti isukad) ja ma viskasin kolmveerandi tema toidust ära... See on sellele tõule veidi iseloomulik. Kuid see õpetas mind, et ma enam ei varieeri.
2 sõnumid
marie-thérèse
Varem andsin talle 1/2 purki tuunikala/krevetti, mida ta armastas, kuid see ei olnud täisväärtuslik eine. Andsin talle krõbinaid ööseks. Nüüd annan ainult meditsiinilist toitu - neeruprobleemid - kuid olen sunnitud segama märgtoidu krõbinatega! M.T.
1 sõnumid
valérie
Tere,Tuunikala tuleks vältida, sest see on liiga soolane. Kord nädalas võite talle anda natuke sardiini (umbes 20g). Mis puudutab kassitoitude kogust, siis tavaliselt annavad tootjad soovitatud kogused teada.Monique L soovitus lisada köögivilju on väga hea mõte. Mõned kassid armastavad ka sigureid ja kõrvitsat. Kuid võite proovida ka teisi köögivilju, olles teadlik, et mõned köögiviljad on mürgised (saate hõlpsasti loomade foorumitest infot). Samuti on võimalus neid anda supina. Küsige oma veterinaararstilt nõu, sest tema tunneb teie kassi kõige paremini ja võib anda toitumisalaseid nõuandeid, mis sobivad tema kaalule, kehatüübile, vanusele ja tervislikule seisundile. Parim kompromiss on tõenäoliselt kuiv- ja märgtoidu andmine. Maitsete osas on see keerulisem. Mul on palju kasse – noorimad on 2-aastased ja vanimad 17-aastased – ja ainus toode, mis neile kõigile meeldib, on Almo kana/kõrvitsa konserv. Muul viisil tuleb improviseerida ja kahjuks vahel ka raisata...
2 sõnumid
nathaly
Tere, Mis puutub minu 7-aastasse birma püha kassi, kes kaalub 5 kg, siis annan talle iga päev pool Almo purki või pakki + steriliseeritud kasside veterinaarkroketid. Kuigi ta on toakass, ei piira ma tema kroketiportse, kuna tema kaal on ideaalne ja ta on väike sööja. Infoks lisan Almo portsjonile alati vett ja talle meeldib see vedelam variant väga. Kokkuvõttes tundub see 50% niiske (Almo + natuke vett) ja 50% kuiv (kroketid) toitumine + tema veekausike talle suurepäraselt sobivat, ning see on tema vetinaari poolt heaks kiidetud. Head päeva.
1 sõnumid
marc
Tere, selle kaaluga kassile võite anda 24 tunni jooksul kaks purki või pakkitoitu, mida täiendatakse toidukordade vahel krõbinatega, mida ta saab päeva jooksul näksida. Isiklikult lisan mõned krõbinad konservtoidu hulka, kuna kassid kipuvad krõbinaid hülgama, kui on kord niisket toitu maitsnud ;) Kahe toiduaine kombinatsiooni soovitavad tänapäeval veterinaararstid, kuna sellel on kassile kasulik niisutav toime, arvestades, et nad juba loomupäraselt eriti palju ei joo. Kassid pärinevad kuivalt maalt ja saavad peamise vedeliku oma saakloomade verest. Almo Nature’i purgid on hea kvaliteediga, kuid neid tuleks lisada maiustustena krõbinatega, mis on terviklikumad. Või siis valida Almo Nature’ilt täistoidu märgisega purke; samuti leidub kvaliteetseid teraviljavabu purke ja pakke, mis on olulised, kui tahate vältida kassiprobleeme tulevikus. Teraviljad annavad kassidele liiga palju süsivesikuid ja ei paku looma organismile vajalikke loomseid valke! Teraviljavabas kategoorias soovitan Ownat’i brändi pakkide ja ka krõbinate jaoks, see on tõeliselt premium! Edgar Cooper on samuti väga hea. Oluline on, et kui pakute kassile kvaliteetseid valke, teeb see teda tervemaks ja ta sööb vähem tänu paremale toiteväärtusele. Minu isiklik näide: alguses andsin oma kassile väga halva kvaliteediga supermarketi brändi (sinises pakendis), 700g kott kestis nädal aega ühele kassile. Arvasin, et ta meeldib talle, aga see ei olnud tõsi! Talle meeldisid teraviljade suhkrud! Täna sööb ta Ownat’i krõbinaid, 1kg kott kestab kuu aega. Näed erinevust? Ta sööb vähem, sest toit on valgurikkam. Ja ka tema karva kvaliteet on märgatavalt paranenud, ta on palju säravam kui varem. Kokkuvõttes... lugege koostisosi ja vältige toitu, kus on "alamtooteid", eelistage värsket liha, proteiinisisaldus vähemalt 45% krõbinatelt ja muidugi teraviljavaba ;) Kaubamärgi valik on teie enda otsustada, kuid teadke, et kvaliteet maksab alguses rohkem, kuid kokkuhoid veterinaar- ja toidukuludelt on märgata.
2 sõnumid
anne-marie
minu kass on ülekaaluline, kuid ma annan talle Almo või muud tuunikala, 70 g purk, piisab üheks päevaks. kuid tal on ka krõbuskid saadaval ... siis mõnikord sinki või liha. ta ise valib ... ta on minu väike armastus ...
3 sõnumid
valérie
Loogiliselt ütleb lemmikloomade toitumisspetsialist teile, et parem on anda krõbinaid kui konservitoitu, mis võivad mõnikord sisaldada liiga palju valke, suhkrut või muid süsivesikuid. Mina annan oma kassidele konservi lihtsalt "naudinguks", hommikul ja õhtul: pool 85 g purgist hommikul, sama õhtul. Minu isane kaalub 4,1 kg ja emane 3,6 kg. Kui teie kass on valiv, võite proovida ka kalkunimousse "Purina Pro Plan Delicate", kassidele meeldivad need väga ja need on väga isuäratavad.