Aleksandri papagoi paari adopteerimine
Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
héloïse
Tere kõigile, Koos elukaaslasega soovime võtta endale paar lindu, et meie korteris oleks seltsi, kuid enne kõike tahame olla kindlad oma valikus, et lind sobib meile ja meie temale niivõrd kui võimalik, ning et neil oleks meie väikeses peres võimalikult hea olla. Kõigepealt olukorra selgitamiseks, me elame vanas kortermajas, mille heliisolatsioon pole suurepärane, ja meil on kass, kes on alati elanud korteris. Otsime linde, kellega saame luua sideme. Oleme väga kiindunud Aleksandri papagoidesse ja meil on mõned küsimused... Ma loen palju internetist, et need on lärmakad linnud. Nad räägivad, see pole probleem, kuid kas nad kipuvad sageli ja valjult karjuma? Või on nad lihtsalt jutukad? Samuti olen lugenud, et nad on hävituslikud, neile tuleb anda puid närimiseks, kuid kuna neil on kalduvus närida, kas nad tahavad ka meid närida/hammustada, kui nad on meie peal? Kui tihti tuleks puuri nädalas koristada? Kuidas läheneda lindude väljalaskmisele, kui kass on lähedal? Kindlasti järelevalve all, kuid kas see on tõesti võimalik? Mul on raske leida selle linnu eluiga (olen näinud 15, 25 või 40 aastat), nii et kui keegi saaks mind selles osas valgustada, oleksin tänulik. Plaanime panna nii suure puuri kui võimalik, teades, et meie elutuba mahutab ligikaudu 1,40 m pikkuse puuri, kas see oleks piisav? Millised on ideaalsed mõõtmed 2 Aleksandri papagoile? Ja viimane küsimus... Käsitsi toidetud (EAM) või vanemate poolt toidetud (EPP)? Vabandust kõigi nende küsimuste pärast, kuid püüame nii palju kui võimalik välja selgitada, mis võiks kõige paremini sobida, oleme kaalunud ka kalopsitte, kuid meie süda kaldub siiski Aleksandri papagoide poole. Tänud ette kõigile!