Aidake kuldhamstrit, kes ei tunne end hästi

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Myrtille
2 sõnumid
myrtille fr
Tere kõigile, minu 3-aastane kuldhamster Winnie ei tundu end hästi tundvat.. tal on väga kiire hingamine (külgedelt) ja ta teeb midagi väga ebatavalist: mulle tundub, et ta kratsib igemeid ja avab suu laialt nagu tal oleks ebamugavustunne. Ta ei püsi enam hästi oma jalgadel, kukub korduvalt tasasele pinnale kahele tagajalale püüdes tõusta ja tuigub. Kas teil on kunagi midagi sellist juhtunud? Ma tean, et ta hakkab vanaks jääma, aga ma ei tea, mida teha, et ta ei kannataks, isegi kui ta ei tundu olevat väga kehvas seisus.. (Kui palju maksab hamstri konsultatsioon veterinaari juures?) Aitäh teie vastuste eest
Cecile
3 sõnumid
cecile fr
Tere õhtust, jah, need on murettekitavad märgid, NAC konsultatsioonid on erinevad, sõltuvalt veterinaararstist, kuid tavaliselt algavad need vähemalt 50 eurost. Kas ta sõi midagi ebatavalist? Jälgige, et ta külma ei saaks, asetage ta rätikule, mille all on (mõistlikult) kuum veepudel. See leevendab vähemalt mõningaid valusid. Kuid veterinaararst on Winnie jaoks siiski parim valik. Olge tubli. Cécile
Myrtille
2 sõnumid
myrtille fr
Aitäh vastuse eest!! Olgu, aitäh info eest. Tegelikult ei ole mitte väga, kuid tal on juba mõnda aega mitte väga hea olnud. Peale kiire hingamise hakkas ta ka vaevalt jalgadel püsima. Täna tundub, et tal läheb paremini, kiire hingamine on kadunud, kuid tasakaalu kaotus ja igemete kratsimine püsib. Ta peitis end oma majja ja tegi ette suure barrikaadi. Tänan kogu info eest, ma tegutsen selle järgi.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest