adopteeri vana kass

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Robert
11 sõnumid
robert fr

Tere, minu nimi on Chloé, olen 16-aastane ja sooviksin teie arvamust. Mul on korter, mis on terve päeva päikese käes, seal on kaks magamistuba, vannituba, köök ja elutuba. See on täiuslik minu ja mu isa jaoks. Oleme varem omanud kasse (2) väga erinevatel aegadel, kuid kahjuks see ei toiminud... Me pidime neist loobuma. Esimene oli kass, kellega olin kaua koos, kuid ta ei suutnud korterielu taluda, ja teine oli kassipoeg, kellest sai agressiivne (puuduva seltskonna tõttu). See oli täielik viga... Tegelikult käin veel koolis, seega ei ole ma päeval kodus ja mu isa samuti mitte. Siiski igatsen ma kassi seltskonda... Olen mõelnud, kas vana kass suudaks minu elustiiliga kohaneda. Ma tõesti tahan kassi, aga ei taha samu vigu korrata. Seepärast mõtlesin, et vana kass võiks olla parim valik, sest saan talle pakkuda rahulikku, päikeselist kohta koos hea hoolduse ja kallistustega, kui ta neid soovib. Soovin väga teie arvamust, sest ma ei taha viga teha... Aitäh

Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Tere, Chloé,

Soovitame teil oma lemmiklooma pigem stimuleerida. Tõepoolest, kass on meie puudumisel päeval igavuses. Kui kass ei ole üksi või kui tal on mänguasju (pehme mänguasi, kassipuu, rada jne), on ta stimuleeritud ja ei ole seetõttu agressiivne.

Kass eelistab küll õues olemist, kuid toakassid vajavad ka jahiinstinkti stimuleerimist.

Valik ei sõltu teie looma vanusest või soost (kui võtate vana kassi, kes on terve elu väljas elanud, ei ole ta korteris väga õnnelik).

Head päeva.

Zoomalia meeskond

Robert
11 sõnumid
robert fr

Tere,

aitäh, et vastasite mulle, ma mõtlen sellele kõigele järele.

Ilusat päeva.

Chloé

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest