Abi !!!!!!!!!!

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
cyndi
1 sõnumid
cyndi fr

Tere kõigile,

Mul oli väike probleem oma kassiga, täpsemalt emasega, ja mul on tõesti vaja teie arvamust.. eile õhtul lasin ta nagu tavaliselt välja ning hommikul üles tõustes ei saanud ta enam liikuda, teda oli võimatu puudutada, kuna tal on tagajalgadel haavad ja ta ei liiguta enam saba. Kui ma püüan välja selgitada, kus tal valus on, uriseb ta ja muutub agressiivseks, sülitab või hammustab mind. Asi on selles, et mõni kuu tagasi juhtus sama asi, viisin ta veterinaari juurde, kes tegi röntgeni, süsti antibiootikumidega ja ravi 10 päeva ning kõik kokku maksis 100 €, et teada saada, et talle ei olnud midagi viga. Igatahes.. tahan öelda, et olen tudeng ja mul ei ole palka, see on pingeline olukord, ning kuna ma sain ta endale, et ta ei peaks varjupaika minema, eelistasin teda endale jätta.

Lisaks sellele on ta kirpudega nakatunud ja ma kardan, et kirbud tulevad haavadele ja nakatavad neid. Tahaksin teda ravida, aga praegu, kui tal on haavad, kas see ei tee talle haiget? (teda pestes, pipetid, sprei, šampoon jne...)

Ma ei tea enam, mida teha, tänan teid juba ette vastuste eest.

céline
1 sõnumid
céline fr

Tere Cyndi,

Kiirustades kontrolli siiski, et ta liiguks vähemalt minimaalselt (näiteks toidu juurde või liivakasti), kui tal on vaagen murdunud, tuleb ta viivitamatult veterinaari juurde viia... Samuti jälgi, et ta vähemalt natukenegi sööb: niikaua kui ta on söömise suhtes motiveeritud, saad teda arvatavasti kodus jälgida. Mis puudutab kirpe, siis ei tohi oodata, et ta saaks "infekteeritud", enne kui ravi alustad. Frontline combo pipetid maksavad sulle 5-6 € kuus, kaelarihmad: sama hind kolme kuu eest!

Muidu hädaolukorras haavade puhul, et vältida infektsiooni: Betadine! See on väga hea, odav ja just seda soovitab minu veterinaar minu omadest väikeste vigastuste või abstsesside korral... Kui sa ei saa teda katsuda: pihusta, "pshitt" puhta pihustiga ja ära muretse punase värvi pärast: see tuleb maha. Kuna kassid lakuvad ennast: korda seda vähemalt 2 korda päevas!

Praegu kirpude raviks saad ehk juba ravida korvi, kus ta lamab, mittetoksilise spreiga või pulbriga. On keeruline arvata, ilma kassi ennast nägemata! Aga kui ta juba agressiivne on, siis ma pole kindel, et šampoon või dušš on kõige parem mõte...

Pipette ega kaelarihmasid ei tohiks nõrgenenud või haigele loomale panna. Seega väldi neid praegu...

Siin on, jälle, need on nõuanded, mis on rakendatavad juhul, kui tema seisund pole liiga tõsine (näiteks kriimustused), aga kui ta enam ei liiguta ja ei söö: kiirelt veterinaari juurde... Ja ära oota.

Edu

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest