Küsimused, tootearutelud Chatière Catwalk 4 positions pour porte en bois - 2 coloris
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
liliana patricia
Tere, ma tahaksin osta seda kassiluuki, kuid minu puidust ukse paksus on 4,5 cm ... Mida ma peaksin veel ostma? Tänud ette
1 sõnumid
marie
Tere, ma just sain kassiukse kätte ja enne paigaldamist sooviksin aru saada, kuidas nuppu avada. See on suletud asendis kinni ja kasutusjuhendis ei ole märgitud, mida teiste 3 režiimi puhul teha. (Tegelikult ei vasta kasutusjuhend minu kassiuksele, kuna seal räägitakse magnetilisest toimimisest kõigis neljas asendis ja nupuskeem ei sarnane üldse kassiukse nupuga). Kas saate mind aidata? Aitäh
1 sõnumid
patricia
Tere, otsin põrandale paigaldatavat kassiluuki, sest mu kass käib läbi koridori, kus praegu on auk, et minna keldrisse. Kavatsen varsti parketi paigaldada ja sooviksin panna sellele aukle kassiluugi, et ta saaks jätkuvalt keldrisse minna. Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame valida kassiluugi puituksele, kui otsustate panna parketi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, see kassiluuk ei saa minu arusaama järgi paigaldada seinale, koos pikendustega? Lugupidamisega