1. kassipoeg

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Cindy
5 sõnumid
cindy fr

Tere,

Näete, sõber kingib mulle väikese isabella, ta saab olema 1 kuu ja 20 päeva vana. See on esimene kord, kui mul on kass ...

Sooviksin mõned nõuanded, sest küsisin kahe loomaarsti käest ja nad ei ütle sama ... Üks ütleb, et ma pean teda ussirohtu andma iga kuu kuni 6 kuu vanuseni, vaktsineerima 3 kuu vanuselt koos kordusvaktsineerimisega 20 päeva hiljem, kiipima ja umbes 9 kuu vanuselt kastreerima, kui ma tahan. Teine ütleb, et anna ussirohtu esimesed 3 kuud, läheb

Cindy
5 sõnumid
cindy fr

Hmm, vabandust, tegin vale liigutuse... Teine inimene ütles, et ussirohi esimese kolme kuu jooksul, vaktsineerimine kahe ja poole kuu vanuselt ja kastreerimine võimalik alates seitsmendast kuust! Mulle tundub, et see on liiga vara... Kuna elan sügaval maal, siis millal saaksin kasutada kirbu- ja puugitõrjevahendit?

Aitäh vastuste eest

Cindy
5 sõnumid
cindy fr

Ja ka minu kiisu silmad on veel sinised ... kas te arvate, et ta hoiab neid? Täna on tal 1 kuu ja 12 päeva.

Odile
24 sõnumid
odile fr

Tere,

Esiteks loodan, et teie sõber ei anna teile veel teie väikest kassipoega, ta on liiga noor ja vajab veel oma ema paljude asjade, sealhulgas kasvatuse jaoks.

Teie esimene konsulteeritud veterinaararst on õiges: kuni 6-kuuselt ussitõrje kord kuus, seejärel iga 6 kuu tagant. Aga mina annan oma kassidele ussitõrjet iga 2 kuu järel, isegi kui nad pole õues. Vaktsiinid 2 ja poole kuu vanuselt, 3 kuud ja kordused 28 päeva jooksul. See kehtib esimese aasta kohta. Hiljem kordused kord aastas, kiibistamine (kohustuslik isegi vabaõhukassidele ja isegi kui tegemist on kingitusega). Sel teemal ilmub uus seadus. Ning steriliseerimine 8-9 kuu vanuselt. Kui ta läheb õue ilma operatsioonita, on suur võimalus, et ta tuleb tiinena tagasi. Teadke, et kassipoja steriliseerimine maksab tavaliselt 120-150€, olenevalt veterinaararstist. Kuid enne selle operatsiooni teostamist veenduge, et teie väikesel kassipojal pole haigusi, eriti kasside leukeemiat. See haigus on sageli surmav: teie kass võib olla tervislik kandja, haigus ei pruugi avalduda. Vastupidisel juhul sureb ta haigusesse. Selle väljaselgitamiseks tuleb teha teste. Rääkige sellest kõigest oma veterinaararstiga, kuna teie kassi vanematel võivad olla pärilikud haigused võimalikud.

Silmi puudutades usun teadvat, et need võivad värvi muuta kuni 6 kuu vanuseni. Kuid see vajab kinnitamist.

Loodan, et ei heidutanud teid; mul endal on kassid ja on tõeline rõõm nendega koos elada. Parimate soovidega.

Cindy
5 sõnumid
cindy fr

Aitäh hea vastuse eest, ma olen natuke rahulikum. Jah, tõesti on suur rõõm kasse omada ... olen seda kogenud sõprade juures ja see on tõesti meeldiv ...

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest